«4 άνθρωποι το τραβάγανε, 1 έσπρωχνε…»: Κόλλησε το… φερμουάρ της Μενεγάκη δευτερόλεπτα πριν βγει στον αέρα

May 15, 2024

«4 άνθρωποι το τραβάγανε, 1 έσπρωχνε…»: Κόλλησε το… φερμουάρ της Μενεγάκη δευτερόλεπτα πριν βγει στον αέρα


Διαφ.

Ένα πρόβλημα στην γκαρνταρόμπα της είχε η Ελένη Μενεγάκη, το οποίο ωστόσο αντιμετώπισε με τη βοήθεια των συνεργατών της.

Η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της από το καμαρίνι της και είχε κάθε λόγο, αφού τέσσερις άνθρωποι προσπαθούσαν να της κλείσουν το φερμουάρ του φορέματός της.

Ελένη Μενεγάκη

Η ίδια μόλις βγήκε από το καμαρίνι της και πηγαίνοντας στην κουζίνα στην οποία την περίμενε ο Γιώργος Τσούλης, είπε: «Παραλίγο να βγούμε όλοι μαζί από εκεί μέσα (από το καμαρίνι). Ξέρετε είναι από αυτά που συμβαίνουν, είναι από αυτά που λες «κόλλησε λίγο το φερμουάρ.»!

Και πρόσθεσε η παρουσιάστρια: «Ωραίο το ρούχο, το θαυμάσαμε, χρώματα, λουλούδια κίτρινα, άσπρα, μπλε, μωβ, τα πάντα έχει αυτό το φόρεμα ωραία αλλά δεν κούμπωνε, κάπου σκάλωσε! Τέσσερις άνθρωποι το τραβάγανε, ένας έσπρωχνε… δεν πειράζει! Τι να σας πω… δεν έχω τέτοια θέματα.»

Και συνέχισε: «Ακόμα και να μην έκλεινε το φερμουάρ θα έβαζα μία παραμάνα να ξεκινήσουμε και κάποια στιγμή όταν θα πηγαίναμε σε διαφημίσεις θα το έφτιαχνα. Λύσεις υπάρχουν, το θέμα είναι να μην χάνεις την ψυχραιμία σου»!


Πηγή

Διαβάστε επίσης: