Έκτακτο: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM – Νεκρός στα 23 του ο Ερμής Καραγιάννης

May 15, 2024
Σοκαριστική είδηση: Ο πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM, Ερμής Καραγιάννης, αυτοκτόνησε σε ηλικία 23 ετών.

Έκτακτο: Αυτοκτόνησε πρώην παίκτης του ελληνικού GNTM – Νεκρός στα 23 του ο Ερμής Καραγιάννης


Διαφ.

Σε ηλικία 23 ετών αυτοκτόνησε το μοντέλο αλλά και πρώην διαγωνιζόμενος του GNTM Ερμής Καραγιάννης.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ένας φίλος του μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βυθίζοντας σε θλίψη όσους τον γνώρισαν και τον αγάπησαν.

Αν και τα ακριβή αίτια του θανάτου του δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απογοήτευση, αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτήματα. Η σχετική είδηση προβλήθηκε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η Ρένια Τσακίρη που είχαμε γνωρίσει μέσα από το Power of love, μίλησε σήμερα στην εκπομπή του Alpha και αποκάλυψε ότι το τραγικό συμβάν συνέβη την περασμένη Πέμπτη.

Ο ίδιος, έμενε με τον μπαμπά του, ο οποίος προσπάθησε να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Νωρίτερα, ο πρώην παίκτης του GNTM είχε κάνει μπλοκ από τα social media όλους τους στενούς του φίλους.

Όπως είπε επίσης η Ρένια Τσακίρη, ο μπαμπάς του αδικοχαμένου νεαρού, τους είπε ότι ο Ερμής Καραγιάννης έφυγε χαρούμενος.

Το νεαρό μοντέλο σε ηλικία 19 ετών πήγε στις auditions του GNTM. Αν και ιδιαίτερα γοητευτικός και όμορφος, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση των bootcamps.

Όπως είχε δηλώσει τότε, ο Ερμής ασχολείται με το commercial modelling και ευελπιστούσε να περάσει στο fashion modelling! Ο Δημήτρης Σκουλός και η Βίκυ Καγιά του έδωσαν το ναι, ωστόσο ο Άγγελος Μπράτης και η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν συμφώνησαν και δεν τον πέρασαν στα bootcamps.

Κούρεψε τη μπούκλα, έγινε κατάξανθος & “φέτες”: Αγνώριστος ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, έτσι είναι 4 χρόνια μετά το GNTM

Πέρασαν τρισήμισι χρόνια από την επιβλητική επιτυχία του Ηρακλή Τσουζίνοφ στο GNTM, στο διάσημο ριάλιτι μόδας όπου εισήχθησαν, για πρώτη φορά, μεικτές ομάδες παικτών από γυναίκες και άνδρες, με μόνο έναν νικητή. Η αποκλειστική και σπάνια εξωτική ομορφιά του μοντέλου τράβηξε την προσοχή από την αρχή, με τον ίδιο να φτάνει μέχρι το τέλος και να αναδεικνύεται ως ο νικητής.

Εκτός από την κατάκτηση του τίτλου στο GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ απέσπασε το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα ρολόι και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels, καθώς και ένα αυτοκίνητο Mitsubishi Space Star, αποδεικνύοντας την αφοσίωσή του και το ταλέντο του.

Γεννημένος στη Γερμανία, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ διένυσε μια πολύπλοκη διαδρομή στη ζωή του, με πολλές μετακινήσεις σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες. Αφού ο πατέρας του τους εγκατέλειψε, ζούσε μόνο με τη μητέρα του. Ταξίδεψε στη Ρωσία και παρέμεινε εκεί για κάποιο διάστημα με τους παππούδες του, πριν εγκατασταθεί στο Μενίδι, όπου και πέρασε 13 χρόνια από την παιδική του ηλικία.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: