Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας: Έπαθε βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, μεγάλη ανησυχία

May 15, 2024

Στην Εντατική ο Δημήτρης Σταρόβας: Έπαθε βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, μεγάλη ανησυχία


Διαφ.

Στο νοσοκομείο βρίσκεται μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο ο Δημήτρης Σταρόβας.

Νοσηλεύεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.

Οι γιατροί περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα των πρώτων εξετάσεών του.

Το… ξεστόμισε ο Δημήτρης Σταρόβας: «Αν παντρευτώ και 3η φορά, θα πάρω άντρα για να έχω… το κεφάλι μου ήσυχο»

Στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” η Ελένη Μουστάκη φιλοξένησε τον Δημήτρη Σταρόβα. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για τον χαμό της μητέρας του, τη σχέση με την κόρη του και το κόστος της επιτυχίας. Επίσης, απάντησε με χιούμορ σε ερώτηση σχετικά με το εάν σκοπεύει να παντρευτεί ξανά.

Το… ξεστόμισε ο Δημήτρης Σταρόβας

«Ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την απώλεια της μητέρας μου. Με μεγάλωσε μόνη της γιατί ο πατέρας μου χάθηκε όταν ήμουν 2 χρόνων. Θαύμαζα την μητέρα μου, έδωσε ό,τι καλύτερο μπορούσε, μου κόστισε πολύ. Η περίπτωση της υγείας της όμως δεν είχε επιστροφή.

Σαν πατέρας θα ήθελα να έχω τον χρόνο και την διάθεση να κάνω περισσότερα. Έχω αγωνία για την πορεία του παιδιού μου, για το μέλλον της αλλά δεν ήμουν ποτέ με τον ρόλο του Θεού, που θα αποφασίσει για την τύχη του».

Ο Δημήτρης Σταρόβας πρόσθεσε: «Επαγγελματικά με εξέφραζαν σχεδόν όλα όσα έκανα. Θα κάνεις και κάποιες εκπτώσεις.

Δεν έχω να θυμηθώ κάτι που ντράπηκα που το έκανα. Στην τέχνη δεν ήμουν ποτέ της κορυφής, γιατί αυτό έχει κόστος, δεν μπορώ να το κάνω.

Θα ήθελα να κάνω εκπομπή, θα κάνω μαγειρική στο κανάλι μου στο Youtube. Με τη μαγειρική είναι το μόνο που μπορώ να μείνω όρθιος πάνω από 10 λεπτά… Τώρα σκέφτομαι να πάω στο survivor… Θα τρέχουν άλλοι και θα είμαι εγώ στο στόχο και θα μένω στο σπίτι».

Ενώ τέλος δήλωσε: «Για το METOO όλος ο κόσμος γνώριζε και εγώ, εμείς το έχουμε περιορίσει μόνο στην showbiz, αλλά καλώς άρχισε.

Έχω παντρευτεί 2 φορές, την τρίτη φορά θα παντρευτώ με άνδρα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.. Για την Άννα θα το έκανα και θα το κάνω προφανώς.

Δεν έχει γεννηθεί η γυναίκα που θα με κάνει κουμάντο, αλλά η σύντροφος μου λέει για τα κιλά για λογούς υγείας. Είμαι στον ΣΚΑΙ στο «όλα good» με τα παιδιά κάνουμε πρόβες για μια παράσταση και στον ΑΝΤ1 στο σίριαλ του μάρκου Σεφερλή».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: