Περίμενε ώρες δίπλα στο πτώμα να έρθει κάποιος, σοκ μόλις άνοιξε η πόρτα: Πέθανε μπροστά στον ανήμπορο σύζυγό της

May 15, 2024

Περίμενε ώρες δίπλα στο πτώμα να έρθει κάποιος, σοκ μόλις άνοιξε η πόρτα: Πέθανε μπροστά στον ανήμπορο σύζυγό της


Διαφ.

Μια συγκλονιστική οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου μια γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι που έμενε με τον ανήμπορο σύζυγό της. Η γυναίκα έμεινε νεκρή στο διαμέρισμα για ώρες, προκαλώντας συγκίνηση και θλίψη στην τοπική κοινωνία.

Οικογενειακή Τραγωδία στο Ηράκλειο της Κρήτης

Το δράμα έγινε γνωστό όταν η κόρη του ζευγαριού, που μένει σε χωριό του Ηρακλείου, προσπαθούσε να επικοινωνήσει με τους γονείς της χωρίς αποτέλεσμα. Ζήτησε από μια φίλη της που μένει στην πόλη να επισκεφθεί το διαμέρισμα για να δει τι συμβαίνει. Η φίλη της μπήκε στο σπίτι και βρήκε την ηλικιωμένη γυναίκα νεκρή στο πάτωμα.

τροχαίο

Ανήμπορος ο Σύζυγος να Βοηθήσει

Τραγική φιγούρα αποτελεί ο σύζυγός της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορούσε να μετακινηθεί ή να προσφέρει καμία βοήθεια στην αγαπημένη του σύζυγο, βλέποντάς την χωρίς τις αισθήσεις της.

Παθολογικά Αίτια Θανάτου

Σύμφωνα με πληροφορίες από το creta24.gr, ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Ωστόσο, τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν με την νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής. Το πρωί, σήμανε συναγερμός σε ΕΚΑΒ και αστυνομία όταν βρέθηκε η γυναίκα νεκρή. Η τραγική αυτή ιστορία προκάλεσε μεγάλη θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου.

*Εξώφυλλο, Φωτογραφίες Άρθρου: Φωτογραφία Αρχείου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: