«Με επηρέασαν, θα αλλάξω κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει»: Το πήρε απόφασή, κάνει το βήμα ο Γιώργος Λιάγκας

May 15, 2024

«Με επηρέασαν, θα αλλάξω κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει»: Το πήρε απόφασή, κάνει το βήμα ο Γιώργος Λιάγκας


Διαφ.

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στο “Πρωινό” ότι πέρασε ένα δύσκολο βράδυ. Αποκάλυψε δεν κοιμήθηκε καλά καθώς είχε εφιάλτες σήμερα που τον επηρέασαν.

Γιώργος Λιάγκας: Τα όσα ανέφερε

Αρχικά ανέφερε ο παρουσιαστής: «Βράχνιασα λίγο, δε ξέρω τι γίνεται. Δεν κοιμήθηκα καλά, είδα και εφιάλτες σήμερα, με επηρέασαν. Άγχος δεν έχω, θα αλλάξω στάση ζωής σε πολλά πράγματα. Θα αλλάξω κάποιες αποφάσεις που έχω πάρει.»!

Και πρόσθεσε απευθυνόμενος στους συνεργάτες του: «Έτσι αποφάσισα. Κάποιες αποφάσεις που είχα πάρει αποφάσισα να τις αλλάξω. Είναι προσωπικές οι αποφάσεις, δεν σας αφορούν»!

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:

Το ξεστόμισε on air ο Μπογδάνος, έτρεχε να το σώσει ο Λιάγκας: «Η ΕΡΤ είπε θα στείλω έναν gay κι έναν μαύρο»

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” για να σχολιάσει την επιλογή των εκφωνητών της ΕΡΤ για την Eurovision 2024, Ζερόμ Καλούτα και Θανάση Αλευρά. Ο γνωστός δημοσιογράφος εξέφρασε την ξεκάθαρη άποψή του σχετικά με αυτήν την επιλογή κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον αέρα του ΑΝΤ1.

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τα όσα δήλωσε

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δήλωσε τα εξής: «Η ΕΡΤ φταίει για τα κριτήρια τα οποία εφάρμοσε για να τους επιλέξει. Η ΕΡΤ είπε «Θα πάω σε έναν δικαιωματιστικό πολυπολιτισμικό διαγωνισμό, οπότε ποιος θέλω να μας εκπροσωπήσει; Θέλω μας εκπροσωπήσει κάποιος επαγγελματίας παρουσιαστής; Όχι. Θέλω να με εκπροσωπήσουν κάποιοι οι οποίοι οι οποίοι έχουν συγκεκριμένα ταυτοτικά χαρακτηριστικά» – και είναι απολύτως σεβαστά, το λέω από την αρχή ούτως ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις-, «τα οποία ταιριάζουν σε αυτόν τον διαγωνισμό». Δηλαδή, ότι ο κύριος Αλευράς παρουσίασε το pride και ότι ο κύριος Καλούτα είναι μαύρος.

Πιστεύω ότι εν πολλοίς, εκεί βασίστηκε η ΕΡΤ, σε αυτά τους τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά, έβαλε σε δεύτερη μοίρα το αν είναι παρουσιαστές. Εγώ δεν επιτίθεμαι στους ανθρώπους, σέβομαι αυτά τους τα χαρακτηριστικά απολύτως. Με τον τρόπο αυτόν η ΕΡΤ τους εκμεταλλεύτηκε και τους εξέθεσε. Είπε «θα στείλω έναν gay και έναν μαύρο να μοιάζω προοδευτικός, πολυπολιτισμικός, δικαιωματιστικός, σε έναν διαγωνισμό που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά».

Ο διάλογος που ακολούθησε με τον Γιώργο Λιάγκα:

Γ.Λ. Δεν ξέρω αν είναι gay ο κύριος Αλευράς, δεν το έχει δηλώσει νομίζω, δεν ξέρω. Ο κύριος Αλυράς δεν γνωρίζω αν είναι gay, δεν το έχει δηλώσει, οπότε εγώ δεν το οικειοποιούμαι.

Κ.Μ. Τον άνθρωπο, ο οποίος παρουσίαζε το pride.

Γ.Λ. Άλλο αυτό. Δεν σημαίνει ότι είσαι gay αν παρουσιάζεις το pride.

Κ.Μ. Ωραία, ζητώ συγγνώμη, αν και δεν θεωρώ ότι είναι κακό να είναι κανείς gay.

Γ.Λ. Σε κάθε περίπτωση αν δεν το έχει πει αυτό ο ίδιος όμως, δεν μπορούμε να το λέμε εμείς.

Κ.Μ. Με συγχωρείτε, εάν του έχω αποδώσει ένα χαρακτηριστικό το οποίο δεν έχει και δεν θέλει να μοιραστεί μαζί μας, είμαι ο πρώτος που του ζητώ συγγνώμη. Έχει όμως συνδεθεί με τη συγκεκριμένη κοινότητα, επειδή παρουσίασε το pride.

Γ.Λ. Άλλο αυτό.

Κ.Μ. Συνεπώς, η σύνδεση ομοφυλόφιλος και η σύνδεση πολυπολιτισμική κοινωνία είναι εκεί. Ο ένας λόγω του χρώματος και ο άλλος…

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: