Γκλέτσος σε Μπάρκα: «Είσαι η χαρά του παππού, σου αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροι άνδρες – Εσύ είσαι εξαίρεση»

May 15, 2024

Γκλέτσος σε Μπάρκα: «Είσαι η χαρά του παππού, σου αρέσουν οι πολύ μεγαλύτεροι άνδρες – Εσύ είσαι εξαίρεση»


Διαφ.

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» ήταν σήμερα ο Απόστολος Γκλέτσος. Η Δανάη Μπάρκα, μάλιστα, έμεινε άναυδη με την ατάκα του γνωστού ηθοποιού για την ίδια.

«Αυτή η σχέση έχει περάσει από πολλά σκαμπανεβάσματα. Μία τον ζητάω, μία με απορρίπτει, μία τον κυνηγάω, μία με απορρίπτει ξανά. Επιτέλους, μπήκε το νερό στο αυλάκι και είναι εδώ, ο Απόστολος Γκλέτσος!», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Κοίτα το μόνιτορ να δεις πώς ταιριάζουμε. Είμαι εγώ τρελή; Απόστολε, τι κάνεις;», με τον Απόστολο Γκλέτσο να την κοιτά αποσβολωμένος.

Α.Κ.: Τον σόκαρες, μέχρι και τον Απόστολο Γκλέτσο άφησες άναυδο

Δ.ΜΠ.: Κάθε φορά, τέσσερα χρόνια μετά ζούμε το ίδιο. Καλώς ήρθες!

«Είναι η χαρά του παππού», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος στον Άρη Καβατζίκη για τη Δανάη Μπάρκα, με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη.

Δ.ΜΠ.: Του παππού, τι εννοείς;

Α.ΓΚ.: Της αρέσουν οι πολύ μεγάλοι άντρες, σε ηλικία.

Δ.ΜΠ.: Όχι γενικά. Εσύ είσαι εξαίρεση.

Απόστολος Γκλέτσος: «Η σύζυγός μου ζήτησε τεστ DNA όταν γεννήθηκε η κόρη μας. Ξέρω ότι με απάτησες μου έλεγε»

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Night out και μίλησε για το θέατρο, την κόρη του, Βαλίσια Γκλέτσου αλλά και την πρώην γυναίκα του.

Ο Απόστολος Γκλέτσος ανέφερε για την κόρη του αλλά και την πρώην σύζυγό του ότι: «Η κόρη μου σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες, είμαι σίγουρος ότι θα σε σκηνοθετήσει. Το τι αισθητική έχει, γνώσεις. Δεν μπορώ να συζητήσω μαζί της! Τι να συζητήσω; Για το παγκόσμιο θέατρο που έχει δει 500 παραστάσεις στα 22 της; Αισθάνομαι αγράμματος. Δεν της έδωσα το στίγμα μου, γεννήθηκε με αυτό, είμαι βλάκας.
Φίλη μου είναι σίγουρα, κόρη μου είναι σίγουρα, η μάνα της έκανε τεστ DNA γιατί δεν της μοιάζει καθόλου. Μου έλεγε “κάτι έκανες”. Βοήθησαν όλοι να είμαι καλός πατέρας. Με τη μητέρα της χωρίσαμε όταν αισθανθήκαμε ότι μας τελείωσε και στους δύο ταυτόχρονα και αισθανθήκαμε ότι μας τελειώνει το ζευγάρι και είμαστε αδέλφια. Φαντάσου δυο αδέλφια με 4 γονείς να μεγαλώνουν ένα κοριτσάκι».
Κλείνοντας ο Απόστολος Γκλέτσος παραδέχτηκε πως έχει δεχτεί κριτική από την κόρη του για την πολιτική, λέγοντας: «Μου έχει πει για κάτι που δεν έπρεπε να κάνω στην πολιτική. Μου είπε “μήπως πρέπει να μειώσεις λίγο τον χρόνο που μιλάς και να αυξήσεις τον χρόνο που ακούς;”».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: