Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ “τέλειώνει” τον αδερφό του Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ: ” Τέλος, είστε απατεώνες, θα κοπούν αυτά”

May 16, 2024

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ “τέλειώνει” τον αδερφό του Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ: ” Τέλος, είστε απατεώνες, θα κοπούν αυτά”


Διαφ.

Τριήμερη περιοδεία στη Νιγηρία πραγματοποίησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, γεγονός που δυσαρέστησε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Το ζευγάρι θέλησε με αυτόν τον τρόπο να προωθήσει τους Αγώνες Invictus, ωστόσο φαίνεται πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν είδε με καλό μάτι αυτή την πρωτοβουλία τους.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ συμμετείχαν σε μια σειρά ειδικών εκδηλώσεων κατά την επίσκεψή τους στην αφρικανική χώρα όπου πήγαν για να προωθήσουν τους Αγώνες Invictus και κάποιοι την χαρακτήρισαν ως “βασιλική περιοδεία”. Οι δυο τους απέδωσαν ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διοργανωτές της εκδήλωσης, στους στρατιωτικούς αξιωματούχους και σε ολόκληρη τη νιγηριανή κοινότητα για την φιλοξενία τους στο αναχωρητικό μήνυμά τους.

Αποφασισμένος να τους σταματήσει φάινεται πως είναι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Ωστόσο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ φέρεται να είναι “έξαλλος με τον Χάρι για τη βασιλική του περιοδεία με τη Μέγκαν και είναι αποφασισμένος να τους σταματήσει”.

Ως γνωστόν, ο πρίγκιπας Χάρι δεν έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ και η απόφασή του να εμφανιστεί ως εν ενεργεία royal τον έχει εκνευρίσει.

Εξοργισμένος ο Γούλιαμ και ο Κάρολος

Με την περιοδεία τους στη Νιγηρία, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι κατάφεραν να εξοργίσουν όχι μόνο τον Γουίλιαμ αλλά και τον βασιλιά Κάρολο, σύμφωνα με βασιλικό εμπειρογνώμονα.

Ο Tom Quinn ανέφερε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είναι ευχαριστημένος με το ζευγάρι. Μιλώντας αποκλειστικά στην The Mirror, τόνισε: “Ο Γουίλιαμ είναι έξαλλος και αποφασισμένος να βρει έναν τρόπο να σταματήσει αυτό να συμβαίνει στο μέλλον. Λέγεται ότι και ο Κάρολος είναι πιο θυμωμένος από ό,τι τον έχει δει ποτέ κανείς.

“Αυτό που πραγματικά αναστάτωσε τους royals είναι το γεγονός ότι οι Νιγηριανοί αντιμετώπισαν τη Μέγκαν και τον Χάρι σαν να αυτή ήταν μια επίσημη βασιλική περιοδεία – όλα τα σημάδια ήταν εκεί καθώς το ζευγάρι έτυχε υποδοχής με χορούς, δεξιώσεις, επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα”.

πρίγκιπας

Τί αναφέρει ο βασιλικός συγγραφέας για το ζευγάρι

Ο βασιλικός συγγραφέας ανέφερε ότι η οικογένεια φοβόταν ότι η Μέγκαν και ο Χάρι “θα προσπαθούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο σύντομα” και πιστεύουν ότι το ταξίδι στη Νιγηρία “επιβεβαίωσε τους χειρότερους φόβους τους”. “Είναι λες και ο Χάρι και η Μέγκαν πήγαν εκεί σαν απατεώνες royals, αφού το ταξίδι τους στη Νιγηρία είναι μια τολμηρή δήλωση ότι αρνούνται να δεχτούν ότι δεν εργάζονται πλέον ως royals.

“Ο Γουίλιαμ και ο Κάρολος αναρωτιούνται: “Πώς θα ελέγξουμε αυτήν την εφιαλτική κατάσταση;” Με αφορμή το ταξίδι της Μέγκαν και του Χάρι, ο Τομ είπε ότι είναι “εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί ανησυχούν τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας”.

“Όλα όσα θα περίμενες από μια επίσημη βασιλική επίσκεψη ήταν εκεί – οι δεξιώσεις, οι επισκέψεις σε σχολεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε τραυματίες στρατιώτες και άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ομιλίες της Μέγκαν και του Χάρι και ολόκληρη η στάση τους είχαν σχεδιαστεί για να δώσουν την εντύπωση ότι εξακολουθούν να είναι εν ενεργεία royals και ο Γουίλιαμ και ο πατέρας του, έχουν δυσαρεστηθεί πολύ.

“Για τον Κάρολο και τον Γουίλιαμ, είναι σαν να τους λένε η Μέγκαν και ο Χάρι: “Δεν χρειαζόμαστε την άδειά σας για να εργαστούμε ως βασιλικά μέλη – θα το κάνουμε με τους δικούς μας όρους όποτε και όπου θέλουμε”.

πρίγκιπας


Πηγή

Διαβάστε επίσης: