Παντελής Τουτουντζής: “Έκλαιγα στα κάγκελα του σχολείου δεν μπορούσαν να αποδεχτούν ένα αγόρι με κοριτσίστικα παιχνίδια”

May 18, 2024

Παντελής Τουτουντζής: “Έκλαιγα στα κάγκελα του σχολείου δεν μπορούσαν να αποδεχτούν ένα αγόρι με κοριτσίστικα παιχνίδια”


Διαφ.

Ο Παντελής Τουτουντζής σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ!, αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία, όταν ζούσε στην Κρήτη, και τον εκφοβισμό που υπέστη στο σχολείο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουντζής δήλωσε: «Γεννήθηκα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα παιδικά μου χρόνια δεν ήταν πολύ ευχάριστα. Βγήκα στη ζωή με διάθεση να χαμογελάσω, αλλά πολύ νωρίς κατάλαβα ότι εξωγενείς παράγοντες άρχισαν να μου το καταστρέφουν. Ήταν ο σχολικός εκφοβισμός και η πολύ κλειστή κοινωνία της Κρήτης. Εκείνα τα χρόνια οι άνθρωποι το είχαν πολύ εύκολο να κατακρίνουν, ήταν το όπιο τους».

Επίσης, περιέγραψε πώς στιγματίστηκε λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού: «Οι οικογένειες έψαχναν μανιωδώς ποιο σπίτι έχει ένα πρόβλημα για να το βάλουν στο στόχαστρο και να μη βλέπουν τα δικά τους θέματα. Οπότε ένα γκέι παιδί σε μια οικογένεια έδινε πολλή τροφή. Έπρεπε να το αντιμετωπίσω όλο αυτό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κοιτάζω το πρόσωπο μου στον καθρέφτη, να χαμογελάω και ταυτόχρονα να αναρωτιέμαι πόσο θα κρατήσει αυτό το χαμόγελο με όσα όσα μου συνέβαιναν. Με θυμάμαι να κλαίω στα κάγκελα του σχολείου και να λέω: ανοίξτε την πόρτα να γυρίσω στο σπίτι μου».

«Τόσο φρικτά περνούσα. Καθημερινά αντιμετώπιζα μπούλινγκ. Κακά τα ψέματα, τα παιδιά τότε δεν είχαν μάθει να αποδέχονται ότι ένα αγόρι μπορεί να παίζει με κοριτσίστικα παιχνίδια», δήλωσε ολοκληρώνοντας την συνέντευξη.

“Με την αγάπη μου”: “Λιώνει” για τον σύντροφό του ο Παντελής Τουτουντζής, παντρεύονται το καλοκαίρι στα Μάταλα

Με τα δεσμά του γάμου πρόκειται να ενωθεί ο Παντελής Τουτουντζής και ο αγαπημένος του, Νάσος, σε μία παραμυθένια τελετή.

Τον Παντελή Τουτουντζή τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στην εκπομπή “Super Makeover” με τη Δούκισσα Νομικού, ενώ είχε συμμετοχή τόσο στο “House of Fame” όσο και στο GNTM.

Ο γνωστός make up artist και ο σύντροφός του Νάσος έχουν αποκτήσει με παρένθετη μητέρα δύο παιδιά την Αριάδνη και τον Αχιλλέα.

Παντελής Τουτουντζής

Ο Παντελής Τουτουντζής παντρεύεται τον σύντροφό του: “Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι σε παραλία στα Μάταλα”

Μετά την ψήφιση του νόμου για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών ο ίδιος ετοιμάζει γάμο με τον σύντροφό του. Ο επιτυχημένος make-up artist, έδωσε συνέντευξη στο OK! όπου αποκάλυψε πληροφορίες για τον επικείμενο γάμο του με τον σύντροφό του. Όπως είπε ο ίδιος, ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι σε παραλία που βρίσκεται δίπλα στα Μάταλα.

“Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι ξυπόλητοι στην παραλία Κομμό, δίπλα στα Μάταλα, στη νότια Κρήτη. Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, θα είναι στα τέλη Αυγούστου, προσπαθούμε να είναι μαζί όλοι μας οι φίλοι. Κουμπάρα μας θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και κάποιοι άλλοι μάρτυρες. Εκεί βαφτίσαμε και τα παιδιά μας. Είναι σημαδιακό για μας αυτό το μέρος. Εκεί ήταν οι πρώτες μας διακοπές αφότου γνωριστήκαμε λίγο παραπάνω και είπαμε ότι θα είμαστε μαζί. Σε εκείνα τα μέρη συζητούσαμε με τον Νάσο πώς ονειρευόμασταν την κοινή μας ζωή. Τα καταφέραμε αυτά που είπαμε. Δεν ήταν λόγια του αέρα”.

Παντελής Τουτουντζής

Η κοινή τους εμφάνιση στις Κάννες

Νωρίτερα φέτος, ο γνωστός make up artist βρέθηκε, μαζί με τον σύντροφό του στις Κάννες. Οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι στην Croisette.

“Με την αγάπη μου” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παντελής Τουτουντζής. Φυσικά τα σχόλια ήταν αρκετά με αρκετές διάσημες κυρίες να του σχολιάζουν. Μεταξύ αυτών η Δούκισσα Νομικού, η Ναταλία Γερμανού, η Άννα Βίσση και η Βίκυ Καγιά.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: