Ένα από τα πιο όμορφα ονόματα: Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της, η σικάτη νονά & οι παραμυθένιες φωτογραφίες

May 19, 2024

Ένα από τα πιο όμορφα ονόματα: Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της, η σικάτη νονά & οι παραμυθένιες φωτογραφίες


Διαφ.

Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της, σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, στη Λέσβο και το όνομα του νεοφώτιστου είναι Ραφαήλ – Μηνάς.

Το μυστήριο της βάφτισης τελέστηκε στην Ιερά Μονή Αγίου Ραφαήλ στη Μυτιλήνη και οι νονοί ήταν τρεις, από το φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας.

Η Μαρία Καρλάκη βάφτισε τον γιο της

Σε πελάγη ευτυχίας η Μαρία Καρλάκη με τον γιο της

Μάλιστα, η τραγουδίστρια ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από τη βάφτιση του μοναχογιού της και τις συνόδευσε με τη λεζάντα «Μαμά! Γιε μου! Να σε χαίρομαι! Να μου ζήσεις με το όνομα! Σε αγαπάω ως το άπειρο! Πάντα άξιοι νονοί μας! Τιμή μου που είστε οι πνευματικοί ανάδοχοι του πρίγκιπα μου!».

Σε άλλη ανάρτηση, η τραγουδίστρια υπογράμμισε «Ραφαηλ Μηνας λοιπόν! Να μας ζήσει ο πρίγκιπας μου με τ όνομα!!! Πάντα άξιοι οι νονοί μα !!! Είμαι ήρεμη ότι θα έχει την καλύτερη πνευματική καθοδήγηση που θα μπορούσε να έχει!».

Οι αναρτήσεις της Μαρίας Καρλάκη για τη βάφτιση του γιου της

Στήθoς πέτρα, κοιλιακοί “φέτες” μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.: Έτσι έχασε 20 κιλά μέσα σε 3 μήνες η Μαρία Καρλάκη

Μαρία Καρλάκη μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και αποκάλυψε μεταξύ άλλων ότι έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο dt.

H τραγουδίστρια έχασε μέσα σε ένα μήνα, είκοσι κιλά μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Συγκεκριμένα ανέφερε η τραγουδίστρια: «Παιδιά έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα. Ξεχνούσα να φάω! Έτρωγα ένα πράσινο μήλο την ημέρα».

Όσον αφορά την μητρότητα, είπε: «Έπρεπε να έκανα μικρότερη παιδί, γιατί αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μας».

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 11 Νοεμβρίου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: