«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός»: “Στάζει” ο Νίκος Συρίγος για την σύντροφό του

May 22, 2024

«Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός»: “Στάζει” ο Νίκος Συρίγος για την σύντροφό του


Διαφ.

Ο Νίκος Συρίγος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Fay’s Time», μίλησε για τη σύντροφό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όπως υπογράμμισε ο δημοσιογράφος «με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχουμε κάνει μια ραδιοφωνική και μια τηλεοπτική. Τώρα όχι, δεν θα της έκανα, μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε. Γράφω και στίχους. Η Ελεωνόρα έχει πάρει στα χέρια της κι έχει τραγουδήσει τραγούδια πολύ μεγάλων στιχουργών, τον Νίκο Συρίγο θα τραγουδήσει; Είναι πολύ σπουδαία για να τραγουδήσει τους δικούς μου στίχους».

Τι θαυμάζει ο Νίκος Συρίγος στην Ελεωνόρα Μελέτη

Σχετικά με τα στοιχεία που θαυμάζει στη σύντροφό του, ο Νίκος Συρίγος επεσήμανε «θαυμάζω τα πάντα στην Ελεωνόρα. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Έχει τον τρόπο να κάνει τον κόσμο καλύτερο και τους ανθρώπους δίπλα της καλύτερους. Στο μυαλό μου είναι η απόδειξη ότι υπάρχει Θεός. Το μυαλό κι η ψυχή μου έχουν ανοίξει».

Οι λόγοι της διαφωνίας του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Όσον αφορά τις διαφωνίες που έχουν μεταξύ τους, ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου σημείωσε «πολλές φορές, διαφωνούμε για τον τρόπο που τοποθετούμαι εγώ και μου το λέει ότι “δεν χρειάζεται να είσαι τόσο έντονος κι αδιάλλακτος στις απόψεις σου”», ενώ στο ενδεχόμενο ενός γάμου, κατέληξε «δεν ήμουν ποτέ υπέρ αυτής της διαδικασίας του γάμου».

“Χείμαρρος” Νίκος Συρίγος για Μαρίνα Σάττι: «Καγκουριές, ορισμός του κιτς που πληρώνουμε εμείς με τα λεφτά μας»

Το πρωί του Σαββάτου 9 Μαρτίου στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” σχολίασαν το τραγούδι, με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι την Ελλάδα στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision.

Μετά την προβολή ενός σχετικού αποσπάσματος, ο δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος ξέσπασε με αυτά που είδε και άκουσε.

«Όταν είδα το βίντεο κλιπ, δεν ήξερα με τι να μουδιάσω. Με το βίντεο κλιπ ή με το τραγούδι; Η Αθήνα παρουσιάζεται ως τριτοκοσμική. Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος και τίποτα άλλο; Τι είναι, 1964; Τι σημαίνει πάρτι; Το πάρτι είναι τα σουβλάκια κα τα μαγαζιά με τα πλακάκια; Σε πολλά σημεία δεν ακούω τον στίχο τι λέει», είπε αρχικά ο Νίκος Συρίγος.

«Η μουσική και το τραγούδι δεν είναι σαν τη ντομάτα, δηλαδή την τρως και λες ότι είναι ωραία και γλυκιά. Το βίντεο κλιπ που είναι παραγωγή της ΕΡΤ και το πληρώνουμε και εμείς, δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτή η εικόνα που βγαίνει για την Ελλάδα… Εγώ θα έβαζα πράγματα που θα με έκαναν περήφανο. Είναι αυτό η Ελλάδα; Η Ελλάδα δεν είναι μόνο το κέντρο της Αθήνας. Αυτό είναι ο ορισμός του κιτς. Δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν το καταλαβαίνετε», πρόσθεσε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: