Πετσί & κόκαλο, με μούσι μισό μέτρο: Έγινε θέαμα ο Πέτρος Φιλιππίδης & έτρεχε να κρυφτεί απ’τις κάμερες –

May 22, 2024

Πετσί & κόκαλο, με μούσι μισό μέτρο: Έγινε θέαμα ο Πέτρος Φιλιππίδης & έτρεχε να κρυφτεί απ’τις κάμερες –


Διαφ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Ελπίδα Νίνου παραμένουν αχώριστοι, παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του για έναν βιασμό, για τον οποίο αθωώθηκε και δύο απόπειρες βιασμού, για τους οποίους καταδικάστηκε.

Η νέα εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη

Η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” εντόπισε το ζευγάρι και το απαθανάτισε, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, ο οποίος αντιμετωπίζει και κάποια προβλήματα υγείας, να είναι φανερά αδυνατισμένος, ενώ κυκλοφορεί με μαύρα γυαλιά και καπέλο.

Ο ηθοποιός έχει ξεκινήσει και πάλι να εργάζεται, καθώς ασχολείται με τις μεταφράσεις.

Αρνήθηκε να μιλήσει στην κάμερα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να αποσπάσει μια δήλωση, ωστόσο, ούτε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, αλλά ούτε η Ελπίδα Νίνου θέλησαν να μιλήσουν στην κάμερα.

Η μοναδική περίπτωση να γυρίσει στη φυλακή: Σε αναμμένα κάρβουνα ο Πέτρος Φιλιππίδης, έφτασε η μέρα που “έτρεμε”

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κάθεται σε “αναμμένα κάρβουνα”, αφού σε έναν μήνα ακριβώς, στις 3 Ιουνίου, ξεκινά το εφετείο για τις δύο υποθέσεις απόπειρας βιασμού, για τις οποίες είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Όσον αφορά την τρίτη κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είχε αθωωθεί ομόφωνα, οπότε δε θα ξαναδικαστεί σε δεύτερο βαθμό.

Όπως είχε υπογραμμίσει η εισαγγελέας της έδρας, Στέλλα Στόγια, στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όταν ο Πέτρος Φιλιππίδης βγήκε από την φυλακή της Τρίπολης έναν χρόνο μετά την προφυλάκισή του «ο κατηγορούμενος δραστηριοποιούνταν στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο χώρος αυτός δεν είναι φιλικός προς τον κατηγορούμενο πλέον. Η επιβολή περιοριστικών όρων είναι επαρκής και ικανή να εξασφαλίσει την παρουσία του στο δικαστήριο και να τον αποτρέψει από άλλες πράξεις».

Ο φόβος του Πέτρου Φιλιππίδη μην μπει φυλακή

Το εφετείο αναμένεται να κρίνει αν ο ηθοποιός είναι αθώος για τις δύο κατηγορίες απόπειρας βιασμού, το 2010 και το 2014 ή θα επικυρώσει την καταδίκη του σε 8 χρόνια κάθειρξης κατά συγχώνευση για τις δύο κατηγορίες.

Σε ποια περίπτωση θα επιστρέψει ο Πέτρος Φιλιππίδης στη φυλακή

Στη δεύτερη περίπτωση, ο ηθοποιός θα πρέπει να επιστρέψει στην φυλακή και να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, καθώς τακτικοί και λαϊκοί δικαστές δεν του αναγνώρισαν κανένα ελαφρυντικό και η αναστολή του ήταν προσωρινή μέχρι το εφετείο.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: