«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι

May 22, 2024

«Δεν βρέθηκε ένας Χριστιανός να της ρίξει μία μπούφλά;»: Ξεσπάθωσε η Βάσια Τριφύλλη εναντίον της Μαρίνας Σάττι


Διαφ.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» και τον δημοσιογράφο Ηλίας Σκουλά και σχολίασε τη Μαρίνα Σάττι και τη στάση της στη συνέντευξη τύπου του Ισραήλ, ενώ αναφέρθηκε και στην ενδεχόμενη επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Βάσια Τριφύλλη θέλει να επιστρέψει στην τηλεόραση

Όπως υπογράμμισε η ηθοποιός «δεν έχω τίποτα εναντίον της τηλεόρασης, μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ο τελευταίος εραστής μου, ασχολούμαι μαζί της από το πρωί μέχρι το βράδυ και μου δίνει πολλές φορές χαρά. Είναι πάρα πολλά αυτά που θα ήθελα να κάνω και μακάρι να τα κάνω. Μπορεί να βρεθεί ένας πιο τρελός από εμένα και να μου δώσει το χέρι του και να κάνω πολλά από αυτά. Τα όνειρα μου δεν είναι απαγορευμένα της ηλικίας μου».

Σχετικά με τη Μαρίνα Σάττι και το χασμουρητό στη συνέντευξη τύπου του Ισραήλ, η Βάσια Τριφύλλη επεσήμανε «είχαμε μεγάλες προσδοκίες, φωνητικά μου αρέσει, είναι κοριτσίστικη η φωνή της. Δεν βρέθηκε ένας χριστιανός να της δώσει μια μπούφλα. Τι είναι αυτά τα πράγματα; Και πικραθήκαν οι Ισραηλίτες με αυτή την κίνηση, δεν έφαγαν το βράδυ. Οτιδήποτε είναι κακόγουστο, είναι κακόγουστο, δεν έχει σημασία ποιος το κάνει».

Η επιθυμία της Βάσιας Τριφύλλη για επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη, σημείωσε ότι «θέλω να κάνει κάτι και να επιστρέψει. Τον αγαπώ πάρα πολύ και έχει πάρα πολύ ταλέντο. Είναι αμαρτία ένα τέτοιο ταλέντο να μην είναι στη δουλειά που πρέπει. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ο καλύτερος της γενιάς του».

«Πολύ ντρέπομαι, ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του»: Η Βάσια Τριφύλλη είπε για τον Νταλάρα ό,τι δεν τόλμησε κανείς

Στη συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, η Βάσια Τριφύλλη αναφέρθηκε σε μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής. H καταξιωμένη ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, στον Γιώργο Κιμούλη, στον Πέτρο Φιλιππίδη και στον Γιώργο Νταλάρα.

Βάσια Τριφύλλη: Τα όσα ανέφερε

Αρχικά, η γνωστή ηθοποιός ανέφερε: «Τα μέσα ενημέρωσης δεν μου έχουν φερθεί καλά. Το παράπονο που έχω είναι ότι δεν με ξαναφωνάξανε. Θα ήθελα να επιστρέψω τηλεοπτικά. Δεν υπήρχαν κόντρες. Δεν είχα τίποτα να χωρίσω με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Εκείνος δεν νομίζω γιατί δεν το έδειξε και ποτέ, γιατί τον πέρναγα. Δεχόταν ο ένας την αξία του άλλου. Δεν χορταίνω να τον βλέπω, είναι εξαιρετικός και έχω απορήσει που γύρισε ο Ανδρέας στην Ελλάδα και δεν του πρότειναν μια εκπομπή και πήγε στην Κατερίνα Καινούργιου, που είναι αξιοπρεπέστατη κοπέλα, αλλά ο Μικρούτσικος είναι άλλης ποσοστιαίας μονάδας άτομο. Και είπα “καλά δεν κάνανε ποτέ στον Μικρούτσικο [πρόταση], κάτσε στα καλά σου μωρή”».

Για τον Γιώργο Κιμούλη και τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Βάσια Τριφύλλη σχολίασε: «Λείπει ο Γιώργος Κιμούλης και ο Πέτρος Φιλιππίδης τηλεοπτικά. Εγώ είμαι με αυτούς, όχι για τη συμπεριφορά τους, αλλά για το ταλέντο τους δεν το διαπραγματεύομαι. Είναι αμβροσία για εμένα η επιστροφή τους».

Τέλος, για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους που συζητήθηκαν αρκετά, η Βάσια Τριφύλλη σημείωσε: «Πολύ ντρέπομαι. Ζητώ συγγνώμη εκ μέρους του, είναι της γενιάς μου άνθρωπος. Αν τον είχα απέναντί μου θα τον εχ**α πατόκορφα. “Θα σας έβλεπαν οι γονείς σας και θα ντρεπόντουσαν”. Τι θα ντρεπόντουσαν ρε Γιώργο; Για ποιο πράγμα;».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: