Την γλωσσοφάγανε οι ζηλιάρηδες: “Μαύρες” διακοπές για την Ιωάννα Τούνη στην Αμερική , «Πάλι με γκαντεμιάσατε»

May 23, 2024

Την γλωσσοφάγανε οι ζηλιάρηδες: “Μαύρες” διακοπές για την Ιωάννα Τούνη στην Αμερική , «Πάλι με γκαντεμιάσατε»


Διαφ.

Μία νέα περιπέτεια είχε να αντιμετωπίσει η Ιωάννα Τούνη στο ταξίδι της στην Αμερική.

H Ιωάννα Τούνη, ταξίδεψε μαζί με τον γιο της, Πάρη, στην Αμερική. Ωστόσο ήρθε αντιμέτωπη με μια ατυχία.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρωί της Τρίτης 21/5 αποκάλυψε πως βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και συγκεκριμένα στο Σικάγο.

«Και κάπως έτσι φτάσαμε στο Σικάγο, έχουμε λίγο jet lag, είμαστε κουρασμένοι. Δεν ξέρω τι χ@@@α φάγαμε εντωμεταξύ γιατί χάσαμε το καρότσι. Λέω και εγώ “θα πάμε ταξίδι και θα πάνε όλα φυσιολογικά;”. Πήγαμε και πήρα άλλο τώρα αναγκαστικά».

Όπως είπε η Ιωάννα Τούνη έχασε το καρότσι του μωρού της και αναγκάστηκε να πάρει άλλο.

“Πάγωσε” η Ιωάννα Τούνη: «Βρήκα γυναικείο σκουλαρίκι στο αμάξι του άντρα μου. Εσείς τι θα κάνετε στη θέση μου;»

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα story στο instagram, κάνοντας σκηνή ζηλοτυπίας στον Δημήτρη Αλεξάνδρου, επειδή βρήκε ένα γυναικείο σκουλαρίκι στο αυτοκίνητό του.

Ειδικότερα, χθες, Κυριακή, η influencer και επιχειρηματίας και ο παρουσιαστής επισκέφθηκαν έναν ζωολογικό κήπο, μαζί με τον γιο τους Πάρη και στον γυρισμό, η πρώτη βρήκε στο αμάξι του συντρόφου της ένα γυναικείο σκουλαρίκι που δεν ήταν δικό της.
Όπως υπογράμμισε, μεταξύ σοβαρού και αστείου, “μόλις παρκάραμε το αμάξι να φάμε και βλέπω αυτό το σκουλαρίκι στο αμάξι. Ρωτάω, αυτό εδώ το σκουλαρίκι ποιανής είναι και μου λέει: “δεν ξέρω”. Εγώ τώρα τι κάνω; Το στέλνω για τεστ DNA; Τι σκουλαρίκι είναι αυτό μωρό μου; Ανήκει σε κάποια από εσάς, θα σας ξεμαλλιάσω”.

Η σκηνή ζηλοτυπίας της Ιωάννας Τούνη στον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Στη συνέχεια, ακούγεται να ρωτάει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου “ποια μπήκε εδώ μέσα;” και εκείνος απάντησε “ποια μπήκε βρε αγάπη μου, μεταχειρισμένο είναι το αμάξι”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: