Κλάματα και πόνος πίσω από… κλειστές πόρτες: Στην απομόνωση η Κέιτ Μίντλετον, μόνο 1 πράγμα της δίνει πλέον χαρά

May 23, 2024

Κλάματα και πόνος πίσω από… κλειστές πόρτες: Στην απομόνωση η Κέιτ Μίντλετον, μόνο 1 πράγμα της δίνει πλέον χαρά


Διαφ.

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να ασχολείται με το βασιλικό έργο της, παρά τη μάχη που δίνει με τον καρκίνο, τους τελευταίους μήνες.

Όπως υπογράμμισε ένας βασιλικός για την κατάσταση της υγείας της “χρειάζεται χώρο και ιδιωτικότητα για να αναρρώσει αυτή τη στιγμή”.

Βασιλικό έργο και χημειοθεραπείες προσπαθεί να συνδυάσει η Κέιτ Μίντλετον

Παράλληλα, με τις χημειοθεραπείες στις οποίες υποβάλλεται, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, για τον καρκίνο, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός έργου που θα μπορούσε να τονώσει την οικονομία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά 45,5 δισεκατομμύρια £ ετησίως.

Ειδικότερα, το Royal Foundation Centre for Early Childhood δημοσίευσε μια έκθεση από οκτώ κορυφαίες βρετανικές εταιρείες, εντοπίζοντας πέντε τομείς στους οποίους επιχειρήσεις όλων των μεγεθών μπορούν να βοηθήσουν παιδιά κάτω των πέντε ετών και τους ενήλικες γύρω τους και η Κέιτ Μίντλετον πέρυσι δημιούργησε την Business Taskforce, προκειμένου να συνεισφέρει στο “όραμά της για το μέλλον” στα πρώτα χρόνια της ανάπτυξης των παιδιών.

Η έκθεση, που συντάχθηκε από τη συμβουλευτική εταιρεία Deloitte, περιγράφει λεπτομερώς πώς η επένδυση στην πρώιμη παιδική ηλικία θα μπορούσε να αποφέρει τεράστιο όφελος για όλη τη χώρα.

Όπως επεσήμανε ανώτερος βασιλικός βοηθός στη MailOnline “η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήταν η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιχειρησιακή ομάδα εργασίας. Είναι ενημερωμένη για αυτή την εξέλιξη, έχει διαβάσει την έκθεση και έχει ενημερωθεί σχετικά. Αυτή είναι μια ξεκάθαρη δέσμευση που έχει αναλάβει καθ’ όλη τη διάρκεια της δημόσιας ζωής της. Αυτό θα συνεχιστεί όταν επιστρέψει στη δουλειά. Αλλά είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζεται τον χώρο και την ιδιωτικότητα για να ανακάμψει αυτή τη στιγμή. Θα επιστρέψει στη δουλειά όταν θα πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς”.

Από την πλευρά του, ο εκτελεστικός διευθυντής του κέντρου, Κρίστιαν Γκάι, σημείωσε ότι “η Κέιτ είναι ενθουσιασμένη με την πορεία του έργου της. Είτε βοηθά τις οικογένειες να έχουν πρόσβαση στην υποστήριξη που χρειάζονται, δίνοντας προτεραιότητα στην κοινωνική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών και των ενηλίκων στη ζωή τους, είτε για την οικοδόμηση μιας κουλτούρας που δίνει προτεραιότητα στην πρώιμη παιδική ηλικία, οι επιχειρήσεις έχουν σημαντικό ρόλο να παίξουν. Αυτή είναι βασική προτεραιότητα για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Πιστεύει ότι όλο αυτό θα έχει μεγάλο αντίκτυπο στην τρέχουσα και τις μελλοντικές γενιές”.

Το Centre for Early Childhood, το οποίο έχει περιγραφεί ως το “έργο της ζωής” της Κέιτ Μίντλετον ιδρύθηκε το 2021.

Κέιτ Μίντλετον: “Τσακίζουν” κόκαλα οι απόκαλύψεις για τη μάχη με τον καρκίνο – «Μετά από κάθε χημειοθεραπεία»

Σημαντικές αλλαγές έχουν σημειωθεί στο παλάτι μετά την αποκάλυψη ότι η Κέιτ Μίντλετον αντιμετωπίζει μια μάχη με τον καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον

Ακόμη και νέοι κανόνες έχουν εισαχθεί στην οικογένειά της, με τα παιδιά της να μαθαίνουν πλέον τους νέους κανόνες και να την στηρίζουν αδιαλείπτως. Ειδικοί εξηγούν την πολύπλοκη ισορροπία μεταξύ της οικογενειακής ζωής και των βασιλικών καθηκόντων, με τον βασιλικό ειδικό Robert Jobson να μιλά στο περιοδικό Hello!

«Ήταν σκληρό και για τους δύο, κυρίως ως γονείς, καθώς προσπαθούν να συμβιβάσουν την ψυχική ευημερία των παιδιών τους με τη σοβαρότητα της διάγνωσής της».

Συνέχισε να εξηγεί ότι η διάγνωση του καρκίνου αντιπροσώπευε ένα «σοβαρό πλήγμα» για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ, αλλά η ίδια η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι αποφασισμένη να ακολουθήσει μια σταθερή ρουτίνα για το καλό των παιδιών τους.

Κέιτ Μίντλετον

«Όλοι κάνουν το καλύτερο για να σιγουρευτούν ότι νιώθει άνετα» αναφέρει πηγή στο βρετανικό OK!. «Το σπίτι τους είναι γεμάτο με τα αγαπημένα της λουλούδια, άνετες κουβέρτες και μαξιλάρια και τα αγαπημένα της σνακ. Η οικογένεια είναι απίστευτα χαρούμενη που την έχουν πίσω στο Adelaide Cottage».

«Λένε στην Kate ιστορίες, της φέρνουν τσάι και της φτιάχνουν σούπα. Η Charlotte οργάνωσε μέχρι και σπα. Χρειάζεται ξεκούραση αλλά η καρδιά της Kate δεν πάει να τα διώξει».

Κέιτ Μίντλετον

«Ακολουθούν κάποιους νέους κανόνες, όπως το να μαζεύουν μόνα τους και να φτιάχνουν τα σνακ τους αλλά και να σιγουρεύονται ότι πλένουν να χέρια τους γιατί η Kate δεν πρέπει να εκτίθεται σε μικρόβια κατά τη διάρκεια της χημειοθεραπείας» εξηγεί πηγή στο περιοδικό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: