«Αναγκάστηκα ρε μάνα να σκοτώσω, γιατί σήμερα θα ήταν η κηδεία μου…»: Ανατροπή με το φονικό στο Κικλίς

May 23, 2024

«Αναγκάστηκα ρε μάνα να σκοτώσω, γιατί σήμερα θα ήταν η κηδεία μου…»: Ανατροπή με το φονικό στο Κικλίς


Διαφ.

Ο πατέρας του 54χρονου κτηνοτρόφου, που πυροβόλησε με καραμπίνα κατά τεσσάρων ατόμων, που κατηγορούνται ότι πήγαν να τον ληστέψουν, προχθές, Δευτέρα, το βράδυ, στο Κιλκίς, με αποτέλεσμα ένας 45χρονος να σκοτωθεί, αναφέρει τη δική του εκδοχή.

Όπως υπογραμμίζει ο χαροκαμένος πατέρας, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», «δεν είχε καμία σχέση με ασέλγεια σε ανήλικη για την οποία φέρονται να τον κατηγορούν από την οικογένεια των ατόμων που πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του» και πρόσθεσε ότι ένα από τα άτομα που πήγαν να επιτεθούν στον γιο του, είχε δουλέψει λίγες ημέρες για εκείνον, αλλά η συνεργασία τους δεν συνεχίστηκε, αποδίδοντας σε αυτό την αιτία για την προσπάθεια διάρρηξης, με τελικό στόχο τον ξυλοδαρμό του άνδρα που πυροβόλησε, ενώ βρισκόταν σε άμυνα.

Σε άσχημη κατάσταση ο πατέρας του 54χρονου κτηνοτρόφου

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «το κίνητρο τους δεν ήταν η διάρρηξη. Πήγαν να λιντσάρουν το παιδί, δεν πήγαν να το κλέψουν. Έτσι είναι το κλέψιμο; Πήγαν να το λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στην δουλειά ο ένας από αυτούς».

Ερωτηθείς αν συνομίλησε με τον γιο του, σημείωσε «μίλησα με το παιδί μου και μου είπε “μπαμπά, πυροβόλησα κάποιον, δεν ξέρω αν πέθανε”».

Από την πλευρά του, πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος του κτηνοτρόφου ανέφερε ότι «πριν δύο χρόνια, είχε πάρει τον ανήλικο γιο του άνδρα που πυροβολήθηκε για δουλειά, για να φυλάει τα πρόβατα. Του έκλεψε από το αμάξι του κάποια πράγματα και τον έδιωξε. Εκτός από αυτό, δεν έκανε τίποτα άλλο, δεν έβγαινε από το σπίτι».

Η μητέρα του κτηνοτρόφου τόνισε ότι «αυτά είναι όλα ψέματα, δεν τον κατηγόρησε κανένας ότι ενόχλησε την ανήλικη κοπέλα. Αυτό ήταν πρόφαση για να του επιτεθούν» και συμπλήρωσε «πήγαν εκεί και του είπαν ότι πείραξε την ανήλικη, τους απάντησε ότι δεν είχε κάνει κάτι και τότε του είπαν “θα σε σκοτώσουμε”. Το παιδί μου πρόλαβε να κλειδώσει την πόρτα και πήρε την Αστυνομία. Αυτοί προσπαθούσαν να σπάσουν την πόρτα. “Αναγκάστηκα, ρε μάνα, να σκοτώσω εγώ, γιατί σήμερα θα είχες την κηδεία μου”, μου είπε στο τηλέφωνο ο γιός μου».

Τόσο ο κτηνοτρόφος, από τα χέρια του οποίου σκοτώθηκε ο 45χρονος, όσο και οι τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας, οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Κιλκίς και από εκεί στα δικαστήρια, όπου τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, όπου αναμένεται να απολογηθούν την Πέμπτη και την Παρασκευή αντίστοιχα.

Φονικό μέσα σε κτηνοτροφική μονάδα: Τρελάθηκαν οι αστυνομικοί με το θέαμα, νεκρός 45χρονος, τον σκότωσε 54χρονος

Ένας 45χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το βράδυ της Δευτέρας από πυροβολισμούς που προήλθαν από το όπλο ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών, στο Κιλκίς. Το περιστατικό αυτό συνέβη στην κτηνοτροφική μονάδα του 54χρονου.

Σύμφωνα με αναφορές του thestival.gr, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, ο 45χρονος μαζί με άλλα άτομα επισκέφθηκαν την κτηνοτροφική μονάδα που ανήκε στον 54χρονο. Εκείνη τη στιγμή, ο 54χρονος πυροβόλησε προς τα άτομα με κυνηγετική καραμπίνα, τραυματίζοντας τον 45χρονο.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και οι υπόλοιποι επιβιβάστηκαν σε ένα όχημα και εγκατέλειψαν τον τόπο. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκαν από την ΕΛΑΣ, με τους αξιωματικούς να διαπιστώνουν πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Τόσο ο 54χρονος όσο και οι συνοδοιπόροι του 45χρονου συνελήφθησαν.

Η Αστυνομία διερευνά τους λόγους που το θύμα μαζί με τους συνοδούς του βρέθηκαν στην κτηνοτροφική μονάδα εκείνη την ώρα, καθώς και τις συνθήκες που οδήγησαν στον πυροβολισμό του 45χρονου από τον 54χρονο, ο οποίος τον τραυμάτισε με θανατηφόρο τρόπο. Η υπόθεση βρίσκεται υπό προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: