Ζήτησε από τον “Βίκινγκ” άντρας της να ξυρίσει το μούσι και το μετάνιωσε, βρήκε από το μπάνιο & ήταν ίδιος η Κέιτ Μος

May 23, 2024

Ζήτησε από τον “Βίκινγκ” άντρας της να ξυρίσει το μούσι και το μετάνιωσε, βρήκε από το μπάνιο & ήταν ίδιος η Κέιτ Μος


Διαφ.

Σχεδόν 40 εκατομμύρια προβολές έχει πάρει ένα βίντεο στο TikTok με έναν άνδρα ο οποίος θέλησε να ικανοποιήσει το αίτημα της συζύγου του και αποφάσισε να ξυρίσει το μούσι του, με αποτέλεσμα να γίνει αγνώριστος.

«Παρακάλεσες τον γενειοφόρο, μακρυμάλλη σύζυγό σου να ξυριστεί για πρώτη φορά μετά από χρόνια και ήταν η χειρότερη ιδέα που έχει σκεφτεί ποτέ άνθρωπος. Πώς το επέτρεψε αυτό ο κουρέας του;» έγραψε η Σόφι Κλαρκ πάνω στο βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok.

Δείτε το βίντεο:

@sophieclarke555 A crime to humanity. #hairfail #funny #fyp #husband #marriagehumor ♬ Pedro – Jaxomy & Agatino Romero & Raffaella Carrà

Στο βίντεο φαίνεται να γυμνάζεται προτού ξυριστεί ενώ όλοι μένουν άναυδοι με το πόσο αλλαγμένος είναι αφού κάνει αυτή την αλλαγή πάνω του.

Το κλιπ, με λεζάντα «ένα έγκλημα για την ανθρωπότητα» έχει προβληθεί πάνω από 38 εκατομμύρια φορές και έχει προσελκύσει περισσότερα από 51.000 σχόλια, πολλά από τα οποία συμμερίζονται την απορία της.

«Βροχή» έπεσαν επίσης, τα σχόλια κάτω από το βίντεο, με ορισμένα να είναι επικά. «Κόλλησε το», «Από Βίκινγκ έγινε Κέιτ Μος», «Δεν είναι ο ίδιος άνθρωπος», «Πήγε από 50 ετών στα 20 σε δευτερόλεπτα» και «Ο άνθρωπος μεταμορφώθηκε από Γκάνταλφ σε Λέγκολας» είναι μερικά από αυτά.

Κούρεψε μαλλιά, ξύρισε μούσι, ξανάγινε αρσενικό: Τέλος το Τζέισον Αντιγόνη, σήμερα είναι γοητευτικός άντρας

Ο Ιάσων Δούσης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. Στη συζήτηση, αναφέρθηκε στον ακτιβισμό του καθώς και στην εποχή που απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης ως “Jason Αντιγόνη”.

Στη συνέντευξη, ο Ιάσων Δούσης δήλωσε πως πλέον χρησιμοποιεί αρσενική αντωνυμία για να αυτοπροσδιοριστεί.

«Σταμάτησα τον αγώνα μου για να αφαιρεθεί το φύλο από την ταυτότητα. Ήθελα λίγο τον χρόνο μου, ίσως υπερεκτέθηκα, ήθελα να με ξαναψάξω. Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμού ως προς το φύλο και τη σεξουαλικότητα είναι αέναο. Δεν σχετίζεται η έκφραση φύλλου με τον σεξουαλικό προσανατολισμό. Δεν δέχτηκα την πρόταση του δικαστηρίου να προστεθεί στην ταυτότητα το όνομα “Αντιγόνη” αλλά να μην καταργηθεί το φύλο», είπε ο Ιάσων Δούσης.

Σχετικά με το Nemo και τη νίκη στη Eurovision 2024, ο Ιάσων Δούσης αισθάνεται ότι πάνε τα πράγματα μπροστά για τα non-binary άτομα.

«Το 2020 είχα στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό και έλεγα ότι δεν θέλω να γίνω 40 χρονών για να έχω το δικαίωμα στο γάμο, που θα έπρεπε να είχα από τα 18 μου. Ένα παιδί που δέχεται bullying δεν οφείλει να είναι γενναίο αλλά να προστατεύεται. Είναι θετικό ότι ο Στέφανος Κασσελάκης είναι τόσο ανοιχτός ως πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Κάθε άτομο έχει χρέος να σέβεται τα υπόλοιπα άτομα και κάθε παιδί θα βρει τον τρόπο να ζήσει τη ζωή που θέλει», είπε ο Ιάσων Δούσης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: