Τα “είδε όλα” ο Καραγιάννης όταν κατάλαβε τι φόρεσε μπροστά του η Κατερίνα Καινούργιου: «Άλαλα τα χείλη των ασεβών»

May 23, 2024

Τα “είδε όλα” ο Καραγιάννης όταν κατάλαβε τι φόρεσε μπροστά του η Κατερίνα Καινούργιου: «Άλαλα τα χείλη των ασεβών»


Διαφ.

Η Κατερίνα Καινούργιου εισέπραξε ένα κομπλιμέντο από τον Ανδρέα Καραγιάννη, για την εμφάνισή της στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, σήμερα, Πέμπτη.

Το κομπλιμέντο που εισέπραξε η Κατερίνα Καινούργιου

Ειδικότερα, ο Ανδρέας Καραγιάννης υπογράμμισε «άλαλα τα χείλη των ασεβών» και ρώτησε πως κρατιούνται οι συνεργάτες δίπλα της.

Τα τυχερά της Κατερίνας Καινούργιου

Τα τυχερά της Κατερίνας Καινούργιου

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια επεσήμανε χαμογελώντας «έχω και τα τυχερά μου σήμερα».

Ράκος η Μπάρκα, τα έμαθε από την τηλεόραση: Mαζί Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης, σε μαγαζί στο Κολωνάκι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πρώην ζευγάρι, συναντήθηκαν στα βραβεία γαστρονομίας το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση τους πρόσφατα.

Συνάντηση Κατερίνας Καινούργιου και Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και την αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συναντήθηκαν επίσης την περασμένη Κυριακή σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Οι επανειλημμένες συναντήσεις τους έχουν δημιουργήσει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συζητήσεών τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα Όσα Ανέφερε

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.

«Πάει ένας πρώην σύντροφός σου και φιλάει δημόσια μία φίλη σου που λες ότι είστε φίλες. Και γιατί να μην σε πειράξει η πρώην φίλη σου και όχι ο πρώην σύντροφός σου;» αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια.

Ακολουθεί το Απόσπασμα της Εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: