Ανατροπή στο Ηράκλειο: 17χρονη Κρητικιά η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα

May 23, 2024

Ανατροπή στο Ηράκλειο: 17χρονη Κρητικιά η κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα


Διαφ.

Το σενάριο της αυτοκτονίας εξετάζουν οι Αρχές για την κοπέλα που έπεσε από τη γέφυρα της Σταλίδας στην Κρήτη.

Το κορίτσι πήγαινε Γ’ Λυκείου κι ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες Εξετάσεις, ενώ σε λίγες ημέρες είχε γενέθλια, σύμφωνα με το cretalive.gr. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται έπεσε από μεγάλο ύψος κι έχασε τη ζωή του

Στο σημείο κλήθηκε άμεσα κλιμάκιο της ΕΜΑΚ και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τη σορό της.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, η μαθήτρια έφυγε από το σχολείο όπου έδινε ενδοσχολικές εξετάσεις, και συγκεκριμένα Ιστορία, και λίγο αργότερα σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό. Αυτό που εξετάζεται από τις Αρχές είναι εάν συνέβη κάτι που την αναστάτωσε ή τη στενοχώρησε.

Στην αρχή ειχαν αναφέρει οτι ήταν για τουρίστρια

Ηράκλειο: Στην περιοχή των Μαλίων, στην επαρχία της Κρήτης, ανακοινώθηκε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου μιας τουρίστριας, η οποία, δυστυχώς, έπεσε στο κενό λίγο μετά τον εν λόγω κόμβο του εθνικού δρόμου, με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία της.

Σύμφωνα με αναφορές που μετέδωσε το flashnews.gr, το ατύχημα συνέβη όταν η εν λόγω γυναίκα, συνοδευόμενη από μια παρέα φίλων, αποφάσισαν να κάνουν μια στάση στην άκρη του δρόμου με σκοπό να τραβήξουν φωτογραφίες.

Ωστόσο, λόγω αδιευκρίνιστων αιτιών μέχρι στιγμής, μια από τις τρεις γυναίκες φαίνεται να έχασε την ισορροπία της, με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα απότομο σημείο.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη διάσωση της ατυχούς γυναίκας που είχε πέσει από τον γκρεμό, ενώ επιπλέον παρέστησαν στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και δυνάμεις της Αστυνομίας.

Οι άλλες δύο φίλες της, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: