«Παρήγγειλε ντελίβερι 50 πιάτα»: Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπάρκα την… έδωσε στεγνά σε όλο το Πανελλήνιο

May 23, 2024

«Παρήγγειλε ντελίβερι 50 πιάτα»: Καλεσμένος στην εκπομπή της Μπάρκα την… έδωσε στεγνά σε όλο το Πανελλήνιο


Διαφ.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς βρέθηκε καλεσμένος στο «Πάμε Δανάη» στο Mega.

Ο γνωστός ηθοποιός θυμήθηκε τη… γκάφα της παρουσιάστριας όταν έστειλε στο σπίτι του την παραγγελία που είχε κάνει η ίδια για τους καλεσμένους που περίμενε να τους κάνει το τραπέζι.

«Θυμήθηκα τότε που ήρθε στο σπίτι μου ένα ντελίβερι και ήταν μέσα 50 πιάτα. Παιδιά λέω δεν είναι δικά μου, “μα τα έχετε πληρώσει, δικά σας είναι λέει Μακαλιάς”. Με παίρνει τηλέφωνο η Δανάη και μου λέει: “Μήπως ήρθαν κάτι πράγματα που πήρα για μεσημέρι;” Λέω “κάνεις πάρτι και τα έστειλες σπίτι μου;”» περιέγραψε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Περίμενα κόσμο στο σπίτι κι εγώ τότε έμενα πιο κοντά του. Την ώρα που έκανα την παραγγελία έπιασε τη διεύθυνση του Δημήτρη που είχα πάει στο σπίτι του παλιότερα και είχαμε παραγγείλει. Πήγε η παραγγελία στο σπίτι του και λέω: “Τα στείλανε τον Δημήτρη”» απάντησε η παρουσιάστρια του Mega.

Ράκος η Μπάρκα, τα έμαθε από την τηλεόραση: Mαζί Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης, σε μαγαζί στο Κολωνάκι

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, πρώην ζευγάρι, συναντήθηκαν στα βραβεία γαστρονομίας το βράδυ της Δευτέρας 20 Μαΐου. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μοναδική συνάντηση τους πρόσφατα.

Συνάντηση Κατερίνας Καινούργιου και Φίλιππου Τσαγκρίδη στο Κολωνάκι

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και την αποκάλυψη της Φωτεινής Πετρογιάννη, η παρουσιάστρια και ο εφοπλιστής συναντήθηκαν επίσης την περασμένη Κυριακή σε γνωστό στέκι του Κολωνακίου. Οι επανειλημμένες συναντήσεις τους έχουν δημιουργήσει ερωτήματα σχετικά με τη φύση της σχέσης τους, αν και δεν έχουν δοθεί περαιτέρω λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συζητήσεών τους.

Κατερίνα Καινούργιου: Τα Όσα Ανέφερε

«Δεν ξέρω αν πήγαν μαζί, αλλά πέρασαν τη βραδιά τους μαζί σε πολύ τρυφερό κλίμα, ένα κλίμα που δείχνει ότι όλα αυτά που έγιναν τον Φεβρουάριο με το βίντεο με τη Δανάη Μπάρκα, με όλη αυτή την ένταση που υπήρξε, με τη σχέση της Κατερίνας και της Δανάης που χάλασε και δε ξέρουμε αν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, φαίνεται πως έχουν βρει τα πατήματά τους αυτοί οι δύο άνθρωποι, ότι μιλούν και ότι είναι καλά μαζί. Δηλαδή έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση» είπε η δημοσιογράφος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: