Το… ξεστόμισε η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επειδή… τσακωθήκαμε»

May 24, 2024

Το… ξεστόμισε η Μπάγια Αντωνοπούλου: «Αποχώρησα από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη επειδή… τσακωθήκαμε»


Διαφ.

H Μπάγια Αντωνοπούλου μίλησε στο Πρωινό Σουσού για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και τον λόγο που αποχώρησε.

Η Μπάγια αποκάλυψε: «Χτύπησε το τηλέφωνό μου για να επιστρέψω στην πρωινή ενημέρωση, αλλά δεν θα το κάνω. Έχω κάνει φαντάρος. Είναι πάρα πολύ δύσκολο το ωράριο. Είναι πάρα πολλές οι ώρες, πάρα πολύ η πίεση. Μου άρεσε όταν το έκανα αλλά ήταν για πιο μικρή ηλικία, τώρα δεν το αντέχω. Έχω κλείσει μόνη μου την πόρτα».

«Το “διαζύγιο” ανάμεσα στον Γιώργο Παπαδάκη και τη Μαρία Αναστασοπούλου δεν μου έκανε εντύπωση. Ο Γιώργος είναι one man band, δεν έχει συμπαρουσιαστές, του αξίζει να είναι εκεί. Εγώ τσακώθηκα με τον Γιώργο κι έφυγα. Κανείς δεν μπορεί να φτάσει εκεί που είναι αυτός», πρόσθεσε.

Και υπογράμμισε: «Είναι μια εκπομπή που έχει πάρα πολλές απαιτήσεις και κάποια πράγματα θέλουν πολύ γερό στομάχι. Ήμουν πιο μικρή τότε, τα έπαιρνα πιο προσωπικά τα πράγματα κι έφυγα με ένταση. Πριν κάνα μήνα έβλεπα την εκπομπή και του έστειλα μήνυμα και του είπα Καλημέρα Ελλάδα και μου απάντησε ευχαριστώ! Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε από τότε»!

«Δε μαγειρεύει, ζούμε σαν φοιτητές»: Έκανε παράπονα ο σύντροφος της Μπάγιας Αντωνοπούλου, τρώνε συνέχεια απ’ έξω

Η Μπάγια Αντωνοπούλου έκανε μία δημόσια εμφάνιση σε κοσμικό event και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, για τη σχέση της και στα παράπονα που της κάνει ο σύντροφός της.

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος «έχω κάνει κάποιες συζητήσεις για να επιστρέψω στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχω αποφασίσει κάτι. Είναι μια περίοδος της ζωής μου, όπου θέλω να επιλέξω εγώ πού θα είμαι και αυτό που θα με γεμίζει. Προς στιγμήν δεν έχει υπάρξει κάτι που να με κάνει να πω “φύγαμε”».

Για τον σύντροφό της, η Μπάγια Αντωνοπούλου επεσήμανε «ξεκινήσαμε από φίλοι, μετά φτιάξαμε μαζί το σάιτ και μετά γίναμε ζευγάρι. Είναι ένα ουσιαστικό δέσιμο, εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η συγκατοίκηση πηγαίνει φανταστικά. Έχει λίγο παράπονο που δεν μαγειρεύω, αλλά είμαστε σαν… φοιτητοκατάσταση ακόμα. Αν, πρώτα ο θεός, έρθουν παιδιά, εκεί θα αλλάξουν τα πράγματα. Θα ήθελα να κάνω παιδιά, το χαρτί του γάμου δεν έχει καμία σημασία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: