Μαριλίτα Λαμπροπούλου: “Όταν μου το ανακοίνωσαν έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, στο σπίτι ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη”

May 25, 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: “Όταν μου το ανακοίνωσαν έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, στο σπίτι ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη”


Διαφ.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου η αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού Βασιλική του Σασμού φιλοξενήθηκε από την εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη λίγο πριν το επικό φινάλε της σειράς του Alpha. Και μίλησε τόσο για τον ρόλο της στη σειρά αλλά και για τις στιγμές που “λύγισε”.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου λίγο πριν το επικό φινάλε της σειράς του Alpha

Ο Σταύρος Θεοδωράκης προσπάθησε να αποκαλύψει το μυστικό που έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές εδώ και τρία χρόνια στη σειρά, οργανώνοντας ένα κρητικό γεύμα με τους πρωταγωνιστές που περιλάμβανε γαμοπίλαφο, ντολμαδάκια, τσικουδιές και μουσική με λύρα και λαούτο.

Οι ηθοποιοί ανέδειξαν την αγαπημένη τους μαντινάδα, μίλησαν για τις σκηνές που τους συγκλόνισαν και τους ίδιους, ενώ περιέγραψαν τις αντιδράσεις από το κοινο της σειράς όταν τους αναγνωρίζουν σε δρόμους και πλατείες και δημόσιες εμφανίσεις.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που μίλησαν ήταν και φυσικά και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία ενσαρκώνει την Βασιλική έναν ρόλο που απολαμβάνει μεγάλη δημοτικότητα και αγάπη από το κοινό. Η πρωταγωνίστρια μίλησε στην κάμερα για την απόφασή της να δεχτεί την πρόταση για να υποδυθεί την Βασιλική, τον τρόπο που προετοιμάστηκε για τον ρόλο της, και τις στιγμές που την συγκίνησαν.

Αρχικά δήλωσε: “Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον “Σασμό”, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε διαγραφεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το “ναι”, αλλά ξεκίνησα να τον “φωτίζω” αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά, μέσα από τα λόγια του σεναρίου. Ο ηθοποιός έχει τη δύναμη τα λόγια να τα “φωτίζει” όπως θέλει, με αυτές τις ψυχικές μικροεκφράσεις. Έτσι, ο ρόλος αυτός, τελικά, αγαπήθηκε πάρα πολύ και από μένα και από τον κόσμο”

Λαμπροπούλου: “Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, στο σπίτι ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη”

“Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη – για να το πω ευγενικά! Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη“. περιέγραψε στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Για να κλείσει λέγοντας: “Ξεπεράστηκε, όμως, γιατί ο ηθοποιός, ακόμα και στον πιο δραματικό ή βαρύ ρόλο, αισθάνεται χαρά επειδή παίζει. Η χαρά της έκφρασης και της τέχνης είναι πιο μεγάλη από τον ρόλο που υποδύεται“

«Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στα αλήθεια»: Η 1η φώτο της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα, στον Σασμό

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του «Σασμού» στα social media.

Στο Instagram της, ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τον συνάδελφό της, Μιχάλη Αεράκη.

Στη σειρά του Alpha, η τηλεοπτική «Βασιλική» περιμένει την κόρη της με τον «Μαθιό», μετά τον θάνατο του γιου της, «Νικηφόρου».

Στην φωτογραφία, ο παπά-Μιχάλης φαίνεται να αγγίζει την κοιλιά της Μαριλίτας, ενώ εκείνη χαμογελά στον φακό. Στη λεζάντα, αναφέρθηκε στη σχέση της με τον συνάδελφό της, περιγράφοντας την ως σχέση πατέρα με κόρη.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Χαρούμενη που τον έχω σαν πατέρα μου. Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στα αλήθεια».

Στη συνέχεια, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ανάρτησε κι ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τον Μιχάλη Αεράκη. Πάνω σε αυτό έγραψε: «Συμβαίνει τώρα».

Μαριλίτα Λαμπροπούλου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: