Τα ξαναβρήκαν αλλά της έβαλε έναν… όρο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε για την Μπαντόσα ότι δεν τόλμησε για καμία άλλη

May 25, 2024

Τα ξαναβρήκαν αλλά της έβαλε έναν… όρο: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε για την Μπαντόσα ότι δεν τόλμησε για καμία άλλη


Διαφ.

Ξανά ζευγάρι με την Πάουλα Μπαντόσα είναι ο Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς.

Το απόγευμα της Παρασκευής 24 Μαΐου, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε ότι είναι ξανά μαζί με την Ισπανίδα αθλήτρια μέσα από δήλωσή του στο αθλητικό site, sdna. «Είμαστε μαζί» είπε αρχικά ο κορυφαίος τενίστας και εξήγησε στη συνέχεια, ότι ο ίδιος δεν διαχειρίστηκε σωστά τη σχέση του, παίρνοντας μερίδιο ευθύνης για τον χωρισμό.

Όπως είπε: «Ούτε η Πάουλα έκανε κάτι κακό, ούτε εγώ έκανα κάτι που να ήταν λάθος. Ήταν δύσκολο για εμάς που ήμασταν χώρια και περνούσα κι εγώ κάποιες δύσκολες στιγμές. Θα έλεγα ότι δεν το διαχειρίστηκα κι εγώ πολύ καλά, διότι ένιωθα την πίεση του tour, της δουλειάς μου. Μου φάνηκε βουνό να συνδυάζω αυτά τα δύο (σ.σ. προσωπική και επαγγελματική ζωή) και πήρα την απόφαση να κάνουμε ένα διάλειμμα. Μετά από δύο-τρεις εβδομάδες κατάλαβα ότι είναι ένας άνθρωπος που με έχει υποστηρίξει πάρα πολύ και όταν προσπάθησε να μου μιλήσει για να συναντηθούμε ένιωσα πόσο έντονη είναι η αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλο».

Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, ως μια σχέση η οποία διαφέρει από εκείνες που είχε στο παρελθόν.

«Κατάλαβα ότι αυτή η σχέση που έχω με την Πάουλα είναι τελείως διαφορετική από οποιαδήποτε άλλη σχέση που είχα στο παρελθόν, νιώθω ότι είναι δικός μου άνθρωπος και καταλαβαινόμαστε. Και αυτό βάζει περισσότερη αξία σε οτιδήποτε κάνω και τη θέλω δίπλα μου όσο πιο συχνά γίνεται. Οπότε ναι, επανασυνδεθήκαμε και είμαστε σε καλή φάση» είπε στο αθλητικό site ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μικρός “κροίσος” ο Τσιτσιπάς: Το αδιανόητο ποσό που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα από έπαθλα προκαλεί.. ίλιγγο

Με την κατάκτηση του τουρνουά του Μόντε Κάρλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματικά έπαθλα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών πιστοποίησε την καλή αγωνιστική του κατάσταση στον τελικό του Μόντε Κάρλο, όπου επικράτησε σε straight sets του Κάσπερ Ρουντ.
Με την κατάκτηση του τροπαίου, για τρίτη φορά στην καριέρα του, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματικά έπαθλα στην καριέρα του. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας έγινε ο πρώτος γεννημένος το 1998 ή αργότερα που έφτασε σε αυτό το επίτευγμα. Το ρεκόρ του, βέβαια, απειλείται από τον Κάρλος Αλκαράθ που σε ηλικία 20 ετών έχει ξεπεράσει τα 28 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα. Πρώτος σε χρηματικά έπαθλα τη φετινή σεζόν είναι ο Γιάνικ Σίνερ, που έχει κατακτήσει τρεις τίτλους, δεύτερος είναι ο Ντανίλ Μεντβέντεφ και τρίτος ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ.

Ευτυχισμένος μετά την κατάκτηση του Μόντε Κάρλο δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας όλων των εποχών σημείωσε ότι το τρίτο του τρόπαιο στη διοργάνωση είναι το πιο ξεχωριστό.

«Ήταν πολύ δύσκολα… οπότε το να επιστρέφω στο βάθρο, στο να κερδίσω τουρνουά, είναι εκπληκτικό συναίσθημα. Δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά την οικογένειά μου και τους φίλους μου που έκαναν αυτή τη στιγμή εφικτή.

Είμαι ευγνώμων σε κάθε άνθρωπο που βρίσκεται πίσω απ’ αυτό το ταξίδι. To τρίτο είναι πιο ξεχωριστό από το πρώτο ή το δεύτερο. Είναι κάτι απίστευτο για μένα, ήταν πολύ αγχωτικό ματς αλλά ήθελα πολύ τον τρίτο τίτλο και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής.

Για το μήνυμά του στην κάμερα: «Είχα μια συζήτηση με ένα μέλος της ομάδας μου και μιλήσαμε γι’ αυτό (για το ότι δεν φοβάται πλέον). Έπρεπε να βγω έξω και να δείξω αυτό το τένις γιατί έδωσα υπόσχεση σε όλους ότι δεν θα τα παρατήσω, θα κάνω το καλύτερο που μπορώ και είμαι χαρούμενος που έπαιξα αυτό το τένις».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: