Ούτε δίδυμοι τέτοια ομοιότητα: Ο πατέρας της Αντελίνας Βαρθακούρη είναι ο «κλώνος» του Μάκη Παντζόπουλου

May 25, 2024
Δεν υπάρχουν δίδυμοι με τέτοια ομοιότητα: Ο πατέρας της Αντελίνας Βαρθακούρη είναι ο κλώνος του Μάκη Παντζόπουλου.

Ούτε δίδυμοι τέτοια ομοιότητα: Ο πατέρας της Αντελίνας Βαρθακούρη είναι ο κλώνος του Μάκη Παντζόπουλου


Διαφ.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη είναι μία γυναίκα αρκετά ενεργή στα social media και φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της σχετικά με οτιδήποτε συμβαίνει στην καθημερινότητά της, είτε στην προσωπική, είτε στην επαγγελματική της ζωή.

Έτσι, πριν από κάποια χρόνια, με αφορμή τα γενέθλια του πατέρα της, είχε μοιραστεί μαζί μας μία φωτογραφία του από το παρελθόν και η ομοιότητα με τον Μάκη Παντζόπουλο είναι… μοναδική!

Θα μπορούσε να ήταν ο σωσίας του!

Δείτε εδώ τον πατέρα της Αντελίνας Βαρθακούρη:

width=529

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η Αντελίνα Βαρθακούρη έγραψε: “Χρόνια πολλά πατέρα μου, χιλιόχρονος…πάντα λιοντάρι, αρχηγός, υγιής, δυνατός, κούκλος, τυχερός και πολύ ευτυχισμένος! Να έχεις πάντα τη δύναμη και τη σοφία να γυρνάς το παιχνίδι της ζωής σου όπως θέλεις εσύ και όπως ονειρεύεσαι! Σ’ ευχαριστούμε για όλα…σε λατρεύουμε… η οικογένεια σου!”

Δείτε εδώ τον Μάκη Παντζόπουλο:

Ελένη

Σαν άγγελος με πράσινα μάτια: Η κόρη των Χάρη & Αντελίνας Βαρθακούρη είναι σίγουρα το πιο όμορφο παιδί διασήμων

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε μία ανάρτηση στο instagram, θέλοντας να ευχηθεί στην κόρη της, Λιόνα, η οποία έχει την ονομαστική της γιορτή, σήμερα, Τρίτη.

Η Λιόνα, που είναι η δεύτερη κόρη της παρουσιάστριας και του τραγουδιστή, Χάρη Βαρθακούρη, γεννήθηκε το 2012 και σήμερα είναι ένα πανέμορφο κορίτσι 12 χρονών.

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της κόρης της και τη συνόδευσε με τη λεζάντα Χρόνια πολλά ήλιε μου! Παιδί μου η ζωή σου να είναι γεμάτη υγεία, ευλογία, αγάπη και φως! Σε λατρευω απέραντα…Πάντα δίπλα σου Λιόνα μου. Χρόνια πολλά γεμάτα χαρές σε όσες κι όσους γιορτάζουν!.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: