Τα άστρα μίλησαν: Ο Κώστας Λεφάκης “έχρισε” τους τυχερούς του Ιουνίου, μπόλικο χρήμα & ευκαιρίες για Κριούς και 3 ακόμα

May 25, 2024
Τα αστέρια μίλησαν: Ο Κώστας Λεφάκης προέβλεψε ότι ο Ιούνιος θα φέρει τύχη, πλούτο και ευκαιρίες για τους Κριούς και άλλα τρία ζώδια.

Τα άστρα μίλησαν: Ο Κώστας Λεφάκης έχρισε τους τυχερούς του Ιουνίου, μπόλικο χρήμα & ευκαιρίες για Κριούς και 3 ακόμα


Διαφ.

Ο γνωστός αστρολόγος Κώστας Λεφάκης προβλέπει έναν εξαιρετικά αποφασιστικό μήνα Ιούνιο, με πολλές θετικές εξελίξεις μπροστά μας. Η τύχη δείχνει να είναι με το μέρος μας και να μας φέρνει αρκετές θετικές εξελίξεις.

Ιούνιος αναγέννησης για τα 12 ζώδια

width=626

Αυτός ο μήνας αναμένεται ευνοϊκός για αρκετά ζώδια, μερικά από αυτά θα έχουν ακόμα καλύτερη τύχη και θα βρεθούν σε μια πολύ ευνοϊκή θέση, όπως επιβεβαιώνει και η Άση Μπήλιου για τον επόμενο χρόνο.

Κριός

Ο Ιούνιος σας δίνει μια καλύτερη ευκαιρία ανανέωσης και ανακούφισης. Βελτιώνονται οι συνθήκες στο στενό περιβάλλον, ενισχύονται οι καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή και δημιουργούνται συγκυρίες που σας βοηθούν να βγείτε από αδιέξοδα, τόσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά. Η καθημερινότητα της ζωής σας γίνεται ευκολότερη, γνωριμίες, προτάσεις και προσφορές παίζουν σημαντικό ρόλο, κάποιες αντιθέσεις στην εργασία σας δεν θα λείψουν, αποφύγετε ρήξεις εκεί. Οικονομικά επινοήστε τρόπους ανεφοδιασμού, μια αλλαγή τόπου διαμονής ή ένα ταξίδι θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας στο μέλλον. Κερδίστε το χαμένο χρόνο στον επαγγελματικό τομέα προκειμένου να βελτιωθεί. Υπερασπίστε τα συμφέροντα σας και ελέγχετε την διαχείριση των χρημάτων σας.

Ταύρος

Ο Ιούνιος σας βοηθά σταδιακά να συνέρθετε, να ανανεωθείτε και να ανακουφιστείτε από όσα μεσολάβησαν το προηγούμενο δίμηνο. Οι άνθρωποι του στενού σας περιβάλλοντος παίζουν τώρα ένα καλύτερο ρόλο. O Άρης στο ζώδιό σας τονώνει την φυσική σας κατάσταση. Ο Ερμής κινείται γρήγορα και στα μέσα του μήνα περνά στον Καρκίνο βοηθώντας σας να συναντήσετε σημαντικά πρόσωπα και να αποκαταστήσετε ζημιές. Το ευαίσθητο σημείο όμως παραμένει η οικονομική σας ασφάλεια και η εκδοχή, κάποιοι να σας εκμεταλλευτούν είτε συναισθηματικά είτε οικονομικά χωρίς να το καταλάβετε. Επιστρατεύστε την προσοχή σας και μην παρασύρεστε από εντυπώσεις. Σημαντικές οι συμφωνίες που θα κλείσετε αυτή την περίοδο.

Δίδυμοι

Ο μήνας των γενεθλίων σας φέρνει τον Δία στο ζώδιο σας και είναι η καλύτερη ταύτιση που μπορεί να γίνει αυτή τη χρονιά. Η δραστηριότητά σας αυξάνει, μαζί και ο παράγοντας της τύχης. Η νευρικότητα δεν θα λείψει και θα είναι απόρροια συμπεριφοράς κάποιων ανθρώπων που θα σας εκνευρίσουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μέσα του μήνα, σας βοηθά να κινηθείτε πιο άνετα στα οικονομικά σας και να κάνετε κάποιες αγορές είτε με την ενίσχυση του εισοδήματος σας είτε με την βοήθεια τρίτων. Η ταλαιπωρία στην εργασία σας δεν θα λείψει αλλά μπορείτε να χειριστείτε καλύτερα τις καταστάσεις τώρα.

Καρκίνος

Οι Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο σας από τα μέσα του μήνα , ευαγγελίζονται χαρούμενες στιγμές και ενισχυμένη ερωτική δράση. Σας δίνονται ευκαιρίες να λύσετε επαγγελματικά προβλήματα που διογκώθηκαν τους προηγούμενους μήνες ή να ενισχύσετε την καριέρα σας με νέες συνεργασίες που θα προκύψουν. Ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν οι γνωριμίες που θα κάνετε ή οι συμπτώσεις της καθημερινότητας. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία μιας ξεκούρασης ή μιας ψυχαγωγίας που σας είναι απαραίτητη, πλησιάστε τον άνθρωπο που αγαπάτε περισσότερο, υιοθετώντας μια πιο ευέλικτη συμπεριφορά. Αποδεχτείτε κάποιες αλλαγές στην κοινωνική ζωή και ξεπεράστε τις τυχόν πικρίες που μπορεί να σας δώσουν.

width=1200

Λέων

Ο Ιούνιος σας δίνει την ευκαιρία να ανανεωθείτε να πάρετε αποφάσεις ή να αποκτήσετε συμμάχους που θα σας βοηθήσουν στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Βέβαια τα μεγάλα προβλήματα δεν υποχωρούν αλλά μπορούν να αντιμετωπιστούν καλύτερα τώρα. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένες και μεθοδικές, ειδικά οι ελεύθεροι επαγγελματίες, στις δραστηριότητες σας. Ότι πετύχετε αυτή την περίοδο σαν παγίωση ή σαν συμφωνία, θα παίξει ευεργετικό ρόλο στις δουλειές σας τους επόμενους μήνες. Οι νεότερες θα ζήσετε έναν έρωτα που δεν θα διαρκέσει αλλά θα σας δώσει μια βαθιά ικανοποίηση. Αναθεωρήστε την τακτική στην οικονομική σας διαχείριση προνοώντας από τώρα για τις διακοπές.

Παρθένος

Για εσάς ο μήνας αυτός θα είναι και καλός και νευρικός. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν στην εργασία σας θα σας κουράσουν ή θα επιστρατεύσουν υποχρεωτικά το δυναμισμό σας. Δεν θα λείψουν όμως οι μικρές αποδράσεις και οι ευχάριστες στιγμές με φίλους ή με έναν έρωτα που διατηρείτε κάπου διακριτικά. Σε κάποιους σας δίνεται η ευκαιρία να ενισχύσετε το γάμο σας και να ανακαινίσετε κάτι στο χώρο που ζείτε, οι ελεύθεροι επαγγελματίες υιοθετείτε μια νέα τακτική που θα αποδειχτεί κερδοφόρα τόσο στο εμπόριο όσο και στην παροχή υπηρεσιών που εξασκείτε. Προς το τέλος του μήνα μια γνωριμία ή ένα ταξίδι στο εξωτερικό θα παίξουν αρκετά σημαντικό ρόλο για τους μήνες που θα ακολουθήσουν.

Ζυγός

Ανοίγει ο ορίζοντας της ζωής σας και απομακρύνονται οι δυσκολίες που συσσωρευτήκαν το προηγούμενο διάστημα. Η πορεία του Δία στους Διδύμους σας βοηθά να πετύχετε στόχους που έχετε βάλει από καιρό. Ενδιαφέρουσα κινητικότητα θα παρατηρηθεί επίσης και στον επαγγελματικό χώρο. Διευκολύνσεις θα έχετε αρκετές στα οικονομικά έστω και με την μορφή πίστωσης χρόνου, αρκεί να τις αναζητήσετε. Δεν θα λείψει η πίεση από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος αλλά θα μπορέσετε να τους αντιμετωπίσετε. Γενικότερα ο μήνας αυτός είναι ένα διάστημα που τονίζεται ο παράγοντας της τύχης, πετυχαίνεται έναν αναγκαίο ανεφοδιασμό και όλα αυτά αποτελούν προϋπόθεση για να μπορέσετε να καλύψετε τις απρόβλεπτες υποχρεώσεις των επόμενων μηνών. Αισθηματικά θα υπάρξει ενδιαφέρον και βελτίωση.

Σκορπιός

Ο Ιούνιος σας βοηθά να απομακρυνθείτε από την εστία πολέμου που σημάδεψε τις σχέσεις σας με τους άλλους τον προηγούμενο μήνα. Σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε μια τάξη στις υποθέσεις σας και να ενισχύσετε την γαλήνη στην ψυχή σας. Χωρίς να υποχωρεί η γενικότερη δύσκολη κατάσταση οικονομικά, ο Άρης περνώντας στο απέναντί σας ζώδιο του Ταύρου σας βοηθά να εξυπηρετηθείτε από κάποιους ή να ενισχυθείτε άμεσα. Από την άλλη, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μέσα του μήνα και μετά, αφήνουν νέα περιθώρια να κινηθείτε τόσο επικοινωνιακά όσο και συναισθηματικά. Είναι περίοδος που μπορείτε να αποκαταστήσετε παρεξηγήσεις, να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα στο σπίτι ή να αυξήσετε τις ευχάριστες στιγμές στα ερωτικά σας.

Τοξότης

Ενδιαφέρον παρουσιάζει ο Ιούνιος στις σχέσεις σας καθώς σας δίνει την ευκαιρία να αναπτύξετε την διπλωματία σας και να βελτιώσετε σχέσεις που διαταράχτηκαν, ή να προβείτε σε νέες συνεργασίες που είναι απαραίτητες. Βέβαια ο Άρης θα φέρει και εντάσεις μέσα από ενδεχόμενες διαφωνίες ή επικρίσεις τρίτων. Αντιμετωπίστε τις διπλωματικά και όχι αντιδραστικά. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τα μέσα του μήνα σας βοηθά να βρείτε λύσεις για την τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων ή να πετύχετε μια αγοραπωλησία που επιδιώκετε από καιρό. Οι έγνοιες για κάποιες υποχρεώσεις δεν θα λείψουν όπως δεν θα λείψει και η καταπίεση από δικούς σας ανθρώπους. Για κάποιους ελεύθερους, ένας ξαφνικός έρωτας θα αποδειχτεί σημαντικός.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να κινηθείτε μεθοδικά και οργανωμένα στον επαγγελματικό χώρο. Ο Ιούνιος είναι πολύ σημαντικός για αλλαγές και αποκατάσταση του αντικειμένου της δουλειάς σας. Ο Δίας από τους Διδύμους ευνοεί την επικοινωνία, τις μετακινήσεις, τις νέες γνωριμίες. Από τα μέσα του μήνα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο τονίζει τον παράγοντα της τύχης στην ερωτική σας ζωή ενώ η παρουσία του Ερμή στον ίδιο χώρο φέρνει κοντά σας ενδιαφέροντες ανθρώπους ή κατάλληλους για να καλύψουν τις ανάγκες σας. Προσπαθήστε να έχετε διορατικότητα την ώρα της παρόρμησης ή της επιμονής για να αποκαταστήσετε κάτι που θέλετε.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος είναι ανανεωτικός για τους περισσότερους από εσάς. Οι συνθήκες που διαμορφώνονται εξυπηρετούν την επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Η συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων βελτιώνεται απέναντι σας. Είναι επίσης κατάλληλη περίοδος να επενδύσετε σε θέματα αγάπης ή να εστιάσετε την προσοχή σας σε μια δημιουργική δραστηριότητα η οποία θα ενισχύσει τα επαγγελματικά σας στο εγγύς μέλλον. Ωστόσο δεν θα λείψουν μικρές απογοητεύσεις και καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση επαγγελματικών κυρίως υποθέσεων, οπότε δεν έχετε παρά να αναζητήσετε εναλλακτικές λύσεις και τακτικές. Οικονομικά αποφύγετε την άσκοπη κατανάλωση χρήματος.

Ιχθείς

Σταδιακά διαμορφώνεται ένα καλύτερο κλίμα γύρω σας. Η ένταση στο στενό περιβάλλον και στην εργασία σας θα είναι χαρακτηριστική, μέσα από αυτό το κλίμα όμως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες που θα υπάρξουν προκειμένου να ενισχύσετε την θέση σας ή την τύχη σας είτε στον οικογενειακό είτε στον επαγγελματικό χώρο. Μετά τα μέσα του μήνα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες και αποφάσεις που θα σας απαλλάξουν από εξαρτήσεις και θα σας λυτρώσουν από κουραστικές σχέσεις και συναναστροφές. Οικονομικά θα υπάρξει βελτίωση ωστόσο δεν πρέπει να παρασυρθείτε και να δημιουργήσετε νέες υποχρεώσεις με την ελπίδα ότι θα τα καταφέρετε. Σε διαπραγματεύσεις ακολουθήστε το ένστικτο σας και θα σας οδηγήσει σωστά!

Άση Μπίλιου

width=763

Ο Δίας θα περάσει στους Διδύμους και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο για έναν ολόκληρο χρόνο και συγκεκριμένα μέχρι τις 09/06/2025. Από τη νέα του θέση θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας, να κάνουμε ταξίδια, να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να γίνουμε πιο εξωστρεφείς, αλλά και πιο τολμηροί στο φλερτ! Με τον Δία στους Διδύμους για το επόμενο έτος θα έχουμε την ευκαιρία να επωφεληθούμε από γνωριμίες και διασυνδέσεις που θα κάνουμε, να αναδείξουμε τα επικοινωνιακά μας ταλέντα και να προωθήσουμε τις ιδέες μας με επιτυχία.

Ποιοι θα είναι οι πρωταγωνιστές της επιρροής του και θα έχουν εύνοια μέχρι τον Ιούνιο του 2026 στα επαγγελματικά, στα οικονομικά και στις ερωτικές σχέσεις; Ποιοι θα έχουν την τύχη με το μέρος τους και θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους και να βγουν κερδισμένοι; Οι απαντήσεις της  το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στο Stars System στις 13:10 το μεσημέρι

“Τρελάθηκε” η Άση Μπήλιου με αυτό που έρχεται: Αυτά τα 3 ζώδια θα πνιγούν στο χρυσάφι, αλλάζει η τύχη τους σύντομα

Από τις 26 Μαΐου 2024, ο Δίας θα μετακινηθεί στο ζώδιο των Διδύμων και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Ιουνίου 2025. Αυτή η περίοδος θα προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για πνευματική ανάπτυξη, βελτίωση της επικοινωνίας και δημιουργία ωφέλιμων γνωριμιών.

Ο Δίας στους Δίδυμους

Ο Δίας θεωρείται ο ευεργέτης πλανήτης, άμεσα συνδεδεμένος με την τύχη, την επέκταση και την αφθονία. Μας βοηθά να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και να εμπλουτίσουμε τις εμπειρίες μας μέσα από σπουδές, μάθηση και ταξίδια. Είναι ο πλανήτης που μας ενθαρρύνει να βγούμε από τη ζώνη ασφαλείας μας, να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και να κάνουμε τολμηρά βήματα παραβλέποντας τα εμπόδια.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Δία στους Διδύμους, όλοι θα απολαύσουμε κάποια από τα δώρα του. Ωστόσο, τα ζώδια του αέρα – Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι – θα έχουν τη μερίδα του λέοντος στην τύχη. Αυτά τα ζώδια θα έχουν ιδιαίτερες ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, και θα μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες τους στο έπακρο.

width=1362

Τα 3 τυχερά ζώδια

Δίδυμος

Όπως καταλαβαίνετε, εσείς θα είστε οι πιο τυχεροί του επόμενου έτους αφού ο πλανήτης της τύχης, της επέκτασης και της αφθονίας θα βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο. Έχοντας τον Δία στο πλευρό σας θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, την αισιοδοξία και τη θετική σας διάθεση. Θα τολμήσετε να πάρετε ρίσκα και θα κάνετε κινήσεις που θα σας βγάλουν από τη ζώνη ασφαλείας. Τώρα θα νιώσετε ότι μπορείτε κυριολεκτικά να καταφέρετε τα πάντα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδια σε αυτά που θέλετε να πετύχετε. Μέσα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα είστε πιο ανάλαφροι, χαλαροί και γενναιόδωροι. Αν είστε αδέσμευτοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας και θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα δώσουν νόημα στην καθημερινότητα σας. Έχετε λοιπόν τα μάτια σας ανοιχτά, γιατί θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε μπροστά και να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα αφήσετε πίσω τα προβλήματα, θα βρείτε τρόπους να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και θα κάνετε μια καινούρια αρχή. Κάποιοι από εσάς θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας, ενώ κάποιοι άλλοι θα λήξετε μια σχέση εάν με κάποιο τρόπο σας περιορίζει και δεν σας επιτρέπει να είστε ο εαυτός σας. Να θυμάστε πως ό,τι συμβαίνει κάτω από την επιρροή του Δία θα είναι για το καλό σας και θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε και να εξελιχθείτε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα έχετε την υποστήριξη σημαντικών προσώπων και θα διαπιστώσετε ότι οι άλλοι αναγνωρίζουν τις ικανότητες σας και την αξία σας. Μέσα στο επόμενο έτος λοιπόν θα δείτε τις προσπάθειες σας να αποφέρουν καρπούς και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας. Από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να προσέξετε την υπεραισιοδοξία και την τάση σας για υπερβολές, γιατί μπορεί η αίσθηση που σας δημιουργεί ο Δίας ότι δεν υπάρχουν όρια να σας οδηγήσει σε επιπόλαιες κινήσεις.

Ζυγός

Με τον Δία στο πολύ φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων για το επόμενο έτος θα είστε από τους πιο ευνοημένους του ζωδιακού. Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα σας χαρίσει αισιοδοξία και θετική διάθεση και θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε ευκαιρίες εκεί που προηγουμένως βλέπατε μόνο εμπόδια και δυσκολίες. Θα γίνετε πιο τολμηροί και δεν θα διστάσετε να πάρετε ρίσκα και να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας. Άλλωστε, η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα πετύχετε εύκολα τους στόχους σας. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ταξιδέψετε, να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας με κάθε τρόπο. Ο Δίας στους Διδύμους θα ευνοήσει ζητήματα σπουδών και επαφές με το εξωτερικό, επομένως είναι η ιδανική περίοδος για να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα ή για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους διαφορετικής κουλτούρας και εθνικότητας. Δεν αποκλείεται επίσης μέσα σε αυτό το διάστημα να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα παίξει το ρόλο του μέντορα για εσάς με κάποιο τρόπο, θα σας ανοίξει νέα μονοπάτια και θα σας βοηθήσει να αλλάξετε την οπτική σας απέναντι στις καταστάσεις αλλά και στην ίδια τη ζωή. Με τον Δία σε αυτή τη θέση θα ευνοηθούν επίσης οι νομικές υποθέσεις, ενώ αν ασχολείστε με τις ξένες γλώσσες, τις εκδόσεις, τη διδασκαλία, τα τουριστικά ή τα νομικά μπορεί να κάνετε μια πολύ σημαντική γνωριμία ή να έχετε μια πολύ σπουδαία ευκαιρία για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας.

Υδροχόος

Ο Δίας στο εξίσου αέρινο ζώδιο των Διδύμων έρχεται για να απογειώσει την ερωτική σας ζωή και να σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό. Θα μπουν στη ζωή σας άτομα τα οποία θα σας υπενθυμίσουν τι σημαίνει πάθος και έξαψη και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα. Αυτή η θέση του Δία θα σας κάνει πιο χαλαρούς, ευχάριστους και εξωστρεφείς και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία να βγείτε εκεί έξω, να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε. Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη και θα καταφέρετε χωρίς πολλή προσπάθεια να λάμψετε και να ξεχωρίσετε. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας, να περάσετε όμορφες στιγμές και να νιώσετε ξανά όπως στα πρώτα ραντεβού σας. Κάποιοι από εσάς θα αποκτήσετε καινούρια ενδιαφέρονται και χόμπι και θα αναζητήσετε τρόπους για να εμπλουτίσετε την καθημερινότητα σας με ευχάριστες δραστηριότητες που σας εκφράζουν. Επιπλέον, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τα παιδιά σας, ενώ αν θέλετε να αποκτήσετε έναν απόγονο τώρα είναι μια καλή ευκαιρία για να το προσπαθήσετε. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και θα έχετε τη δυνατότητα να αξιοποιήσετε και να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Οι προσπάθειες σας τώρα θα αναγνωριστούν και θα λάβετε επιτέλους την αναγνώριση που αναζητάτε. Είναι επίσης μια ιδανική περίοδος για να κάνετε τη δική σας επιχείρηση ή να δημιουργήσετε κάτι το οποίο θα φέρει την υπογραφή σας.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: