Δυστυχώς για την Κέιτ Μιντλετον: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νέα από το παλάτι, παγκόσμια ανησυχία

May 26, 2024

Δυστυχώς για την Κέιτ Μιντλετον: Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα νέα από το παλάτι, παγκόσμια ανησυχία


Διαφ.

Η ανησυχία γύρω από την υγεία της Κέιτ Μίντλετον κορυφώνεται, καθώς οι πληροφορίες που δίνονται από το παλάτι είναι περιορισμένες και κυρίως καθησυχαστικές για την πρόοδο της θεραπείας της.

Αγωνία για την Υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστος Τύπος Καρκίνου

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποκαλυφθεί ο τύπος του καρκίνου που αντιμετωπίζει η Κέιτ Μίντλετον. Ωστόσο, φήμες αναφέρουν ότι μπορεί να πάσχει από καρκίνο της μήτρας ή/και του παχέος εντέρου.

Σπάνιες Δημόσιες Εμφανίσεις

Η σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις εδώ και αρκετούς μήνες. Μία από τις λίγες εμφανίσεις της ήταν σε ένα παντοπωλείο, αλλά πολλοί υποστήριξαν ότι συνοδευόταν από μια σωσία της και όχι η ίδια η Κέιτ.

Ανακοίνωση της Daily Beast

Σύμφωνα με τη Daily Beast, η Κέιτ Μίντλετον δεν πρόκειται να εμφανιστεί δημοσίως για το υπόλοιπο της χρονιάς. Το ημερολόγιο της είναι κενό και δεν υπάρχουν προγραμματισμένες εκδηλώσεις.

Βασιλικές πηγές αναφέρουν ότι η Κέιτ μπορεί να επανέλθει με ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα για να ενημερώσει το κοινό για την κατάσταση της υγείας της.

Η Κέιτ Μίντλετον προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με την οικογένειά της. Την επόμενη εβδομάδα, μαζί με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ, θα επισκεφτούν το εξοχικό τους στο κτήμα Sandringham. Εκεί, είναι πιθανό να την επισκεφτούν και οι γονείς της. Φιλικό πρόσωπο του πριγκιπικού ζεύγους, ξεκαθάρισε ότι: «Το βασικό για εκείνη τώρα είναι να αποφύγει κάθε είδους στρες ή άγχους και να συνεχίσει να γίνεται καλά. Θα την κοπανήσει και θα φύγει για το Sandringham τη στιγμή που το σχολείο θα σταματήσει».

Και ο Ουίλιαμ φέρεται να επιθυμεί να απέχει για λίγο από τα καθήκοντά του και να είναι στο πλευρό της συζύγου του, τουλάχιστον για τις επόμενες έξι εβδομάδες, αφού του χαρίστηκε απροσδόκητα άδεια, με τη βασιλική οικογένεια να δηλώνει ότι θα αποσυρθεί από ορισμένες υποχρεώσεις.

«Η Κέιτ είναι καλά» δήλωσε πρόσφατα ο Ουίλιαμ

Πριν μερικές μέρες, ο Ουίλιαμ συζήτησε για την υγεία της συζύγου του με αφορμή την επίσκεψή του στο κοινοτικό Νοσοκομείο St Mary’s στα νησιά Scilly. Ο ίδιος ενημέρωσε ότι η Κέιτ Μίντλετον «είναι καλά». Ο Ουίλιαμ, έφτασε στο λιμάνι του St Mary’s έχοντας ταξιδέψει από το Tresco, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο πρίγκιπας συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα, ενώ η Κέιτ λαμβάνει θεραπεία για καρκίνο.

Prince William reveals favourite colour to kids in Scilly

Η ανακοίνωση της Μίντλετον

Τον Μάρτιο, η Κέιτ Μίντλετον έβααλε τέλος στα σενάρια για την υγεία της και με ένα βίντεο ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο.

Το μήνυμά της με ελληνικούς υποτίτλους:

Η δήλωση της πριγκίπισσας εξηγούσε ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

Ανακοινώνουν τα δυσάρεστα για την Κέιτ Μίντλετον: Δυστυχώς δεν έχουν άλλη επιλογή για την αγαπημένη Πριγκίπισσά

Στο βίντεο με το οποίο γνωστοποίησε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο, η Κέιτ Μίντλετον εξήγησε ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να αναρρώσει και να επιστρέψει δυνατή στα πριγκιπικά της καθήκοντα.

Προς απογοήτευση όλων, η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι ακόμα σε θέση να επιστρέψει στην δημόσια θέα και ενδέχεται να μην πραγματοποιήσει καμία δημόσια εμφάνιση μέσα στο 2024, σύμφωνα με πηγή πολύ κοντά στη βασιλική οικογένεια. Αυτό αναφέρεται σε δημοσίευμα του DailyBeast.com, στο οποίο πήγή του Παλατιού αποκάλυψε ότι “το ημερολόγιο της Κέιτ για φέτος είναι άδειο. Δεν υπάρχει τίποτα προγραμματισμένο. Μπορεί να μην εμφανίζεται δημόσια για το υπόλοιπο της χρονιάς”.

Η Πριγκίπισα της Ουαλίας γνωρίζει ότι μία παρατεταμένη απουσία μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες θεωρίες συνωμοσίας, όμως αυτή την στιγμή προέχει η υγεία της και η ψυχική της ηρεμία, εξηγεί η πηγή του Παλατιού στο DailyBeast.com.

Η απουσία της είναι κάτι παραπάνω από αισθητή για τους υποστηρικτές της μοναρχίας. Οι εμφανίσεις της, ο αέρας της, οι μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις τρυφερότητας προς τα παιδιά της και τα άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειες είναι στιγμιότυπα που έχουν λείψει από την δημόσια εικόνα του Παλατιού.

Σε χημειοθεραπείες υποβάλλεται η Κέιτ Μίντλετον

“Δεν θα απέκλεια άλλο βίντεο της Κέιτ που θα ενημερώνει τη χώρα για την υγεία της. Αυτός αποδείχτηκε ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να κρατήσει μακριά τους συνωμοσιολόγους”, δήλωσε στο DailyBeast.com η ίδια πηγή του Παλατιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, η Κέιτ και ο σύζυγός της, Πρίγκιπας Γουίλιαμ, φέρονται να σχεδιάζουν να περάσουν τις οικογενειακές διακοπές στο εξοχικό τους σπίτι στο Σάντρινγκχαμ. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει τις χημειοθεραπείες της σε περιβάλλον πλήρους απομόνωσης και αφενός δεν μπορεί να απομακρυνθεί πολύ από το Λονδίνο, αφετέρου θέλει να περάσει χρόνο με τους δικούς της ανθρώπους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: