Το αδιανόητο στο «Πες τη λέξη»: Παίκτης έχασε 154.500 για μια λέξη – Δεν πίστευε στα μάτια του ο Καραμίχος

May 25, 2024

Το αδιανόητο στο «Πες τη λέξη»: Παίκτης έχασε 154.500 για μια λέξη – Δεν πίστευε στα μάτια του ο Καραμίχος


Διαφ.

Μια λαμπρή πορεία στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, «Πες τη λέξη» που παρουσιάζει Γιώργος Καραμίχος, ήρθε για να κάνει το απόγευμα του Σαββάτου ο Λευτέρης. Μάλιστα, ο παίκτης έφτασε μέχρι την τελευταία δοκιμασία έχοντας στη διάθεση του 143 δευτερόλεπτα για να διεκδικήσει 154.500 ευρώ!

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα κάνω με τα χρήματα αν κερδίσω απόψε. Σίγουρα οι υποχρεώσεις και το μέλλον του παιδιού μου θα είναι το κριτήριο για την αξιοποίηση αυτών των χρημάτων. Τα ταξίδια είναι κάτι το οποίο μου αρέσει πάρα πολύ, θέλω να περάσω αυτή την αγάπη και στην κόρη μου οπότε μεγάλο μέρος θα κατευθυνθεί προς ένα ταξίδι» εξομολογήθηκε ο Λευτέρης λίγο πριν ο Γιώργος Καραμίχος δώσει το σήμα έναρξης για τον τελευταίο γύρο ερωτήσεων.

Στο πλατό της εκπομπής «Πες τη λέξη» βρίσκονταν σε αυτό το επεισόδιο ο Κώστας Φραγκολιάς, η Κρυσταλλία Κεφαλούδη, η Μάρα Δαρμουσλή και η Μάκης Κατσανέας. Άπαντες ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στον φιναλίστ ο οποίος και τα πήγε εξαιρετικά μέχρι… την τελευταία ερώτηση. Εκεί δηλαδή όπου το γράμμα «Ι» έμελλε να του στερήσει, δυστυχώς, το τεράστιο έπαθλο των 154.500 ευρώ.

«Ι… Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης σε αυτό το άθλημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού για να απαντήσει ο παίκτης, απομένοντας μόνο 5 δευτερόλεπτα στο ρολόι, «ιστιοσανίδα».

Αμέσως επιφωνήματα σοκ ακολούθησαν τον… φωτισμό της αρνητικής απάντησης με τον παίκτη του «Πες τη Λέξη» να μοιάζει να μην μπορεί να πιστέψει πως δεν είπε την σωστή λέξη στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. «Ήμουν μεταξύ ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας! 50 – 50 ήμουν» αναφώνησε ο Λευτέρης.

Εύλογα τότε όλοι στο πλατό, τόσο ο Γιώργος Καραμίχος όσο και οι επώνυμοι καλεσμένοι του, δεν μπορούσαν να κρύψουν την μεγάλη τους απογοήτευση για την έκβαση αυτού του επεισοδίου. «Ο Παύλος Κοντίδης είναι Κύπριος πρωταθλητής και αργυρός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα» δήλωσε, ως όφειλε προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο παρουσιαστής του «Πες τη λέξη» το βράδυ του Σαββάτου στην ΕΡΤ.

Γιώργος Καραμίχος: «Σέβομαι την πίστη, δεν εκτιμώ τη θρησκεία, στо σπίτι έχω έναν βωμó με τον Χριστό και τον Βούδα

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» το βράδυ της Τετάρτης 17 Απριλίου, βρέθηκε ο Γιώργος Καραμίχος όπου και αποκάλυψε την προσωπική του μάχη με τον καρκίνο και εξέφρασε τις δικές του απόψεις σχετικά με το θέμα της θρησκείας.

Αν και εκφράζει σεβασμό προς την πίστη των άλλων, δηλώνει παράλληλα ότι δεν εκτιμάει τη θρησκεία, εκφράζοντας την απόψη πως αναγνωρίζει και προσκυνάει όλες τις θρησκευτικές παραδόσεις.

Γιώργος Καραμίχος

«Δεν είμαι άθεος. Πιστεύω στον Θεό. Σέβομαι την πίστη, είναι πάρα πολύ σημαντική, δεν εκτιμώ πια τη θρησκεία, αποδεδειγμένα πια με τα πρόσφατα γεγονότα που έγιναν, δεν εκτιμώ τη θρησκεία και τους καρεκλοκένταυρος που πρεσβεύουν τις περισσότερες. Εκτιμώ κάποιους πατέρες που κάνουν τη δουλειά τους και προσεύχονται» ανέφερε αρχικά.

Στην πορεία, ο Γιώργος Καραμίχος τόνισε ότι προσκυνάει όλους τους θεούς, σε όποιο μέρος κι αν πάει και περιέγραψε τον «βωμό» που έχει στο δωμάτιό του, με εικόνες του Χριστού και πιο δίπλα τον Βούδα.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός τόνισε: «Σέβομαι την πίστη όλων των ανθρώπων, όπου πάω θα προσκυνήσω όλους τους ντόπιους θεούς, ακόμα κι αν με κάποιους διαφωνώ θεωρητικά, αν έρθεις και δεις τον βωμό που έχω στο δωμάτιό μου… έχω τα πάντα, τον Άγιο Γεώργιο, την Παναγία, τον Χριστό, τον Βούδα, τα κομποσκοίνια, που μου έχουν δώσει άνθρωποι με πίστη και ουσία και έχουν συγκεκριμένη δόνηση, έχω τους βούδες μου. Έχω κάτι πυραμίδες από το Μεξικό, κάτι τζέιντ θεραπευτικά που έχω φέρει από εκεί, κάτι από Ιαπωνία, από Αφρική. Έχω και το Κοράνι γιατί και αυτό το διάβασα, έχω διάφορες προσευχές. Όλα μαζί, δεν έχουν “τσακωθεί” ποτέ. Έχω διάφορες προσευχές. Μου αρέσει η προσευχή του Κυπριανού γιατί είναι κατά της βασκανίας».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: