2 Δέσποινα Βανδή: «Δεν υπάρχει πισωγύρισμα! Πολλές φορές σου συμβαίνουν πράγματα που ντρέπεσαι να μοιραστείς»

June 14, 2024

2 Δέσποινα Βανδή: «Δεν υπάρχει πισωγύρισμα! Πολλές φορές σου συμβαίνουν πράγματα που ντρέπεσαι να μοιραστείς»


Διαφ.

Αποκαλυπτική για ακόμα μια φορά ήταν η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωνσταντίνο Αντωνάτο

Στην συνέντευξη γίνεται μια συγκλονιστική αναδρομή στο παρελθόν σχετικά την καριέρα της. Επίσης σχολιάζεται η καλοκαιρινή της περιοδεία και το πως έχει καταφέρει να ”παγώσει” τον χρόνο από πάνω της.

Επιπλέον, στην εκπομπή «Happy Day», η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι υπήρξε μια περίοδος που «χάθηκε». Ανέφερε ότι πάντα έθετε τα παιδιά της ως προτεραιότητα και απάντησε πώς οραματίζεται το μέλλον της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Αν χρειάστηκε ποτέ να κρυφτεί; Η Δέσποινα Βανδή απαντά:“Δεν είναι ότι χρειάστηκε, αλλά πολλές φορές σου συμβαίνουν πράγματα που ντρέπεσαι να τα μοιραστείς. Γιατί δεν θέλεις κυρίως να εκθέσεις κανένα. Και λέω ότι είναι σημαντικό να το εκφράζεις αυτό, σε φίλους σου, γιατί κάποιος εκεί έξω μπορεί να σε βοηθήσει μιλώντας του”. 

Στην ερώτηση “μίλησε μου, είμαι εδώ για σένα’‘, απαντά: “Εμένα βρέθηκαν! Πολύ αργά βέβαια… Γι’ αυτό λέω πως όταν σου συμβαίνουν πράγματα, μην τα κρατάς μέσα σου! Μην τα κρατάς σαν επτασφράγιστο μυστικό. Γιατί μοιραία μπορεί να αναπτύξεις συμπεριφορές που οι άλλοι ενδεχομένως δεν καταλαβαίνουν τον λόγο. Σε εσένα συμβαίνει κάτι που ο άλλος το αγνοεί! Και σε εσένα κάνει κακό… Ενώ αν το μοιραστείς αυτό που σου συμβαίνει, μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να σε βοηθήσουν”.

Δεν σε πείθει (ένας σύντροφος) ότι είσαι σέξυ, σε κάνει να το νιώσεις!

Σχετικά με το παρελθόν, κατά το οποίο η Δέσποινα Βανδή έβγαζε το προφίλ μιας γυναίκας που έδειχνε απρόσιτη και απόμακρη, ακόμα και από τους πιο φανατικούς θαυμαστές της, στις αρχές της δεκαετίας του 2000, απαντά: “Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση που θα την κάνουμε κατ’ ιδίαν κάποια στιγμή! Όμως έχω συνειδητοποιήσει πως λόγω προσωπικών ανασφαλειών ορισμένες φορές ‘κλείδωνα’. Τα παιδιά μου μού λένε ‘Μαμά, μόνο με το βλέμμα σου φαίνεται’. Ας πούμε με τα χρόνια αυτό που συνέβη είναι ότι σταμάτησα να με ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων. Στον βαθμό που με κατακρεουργούσε. Έδωσα βάση στο να είμαι καλά εγώ με αυτό που κάνω και χαρούμενη” μου λέει, και συνεχίζει:

“Η ανασφάλεια μπορεί να θολώσει πολλά πράγματα! Μετατοπίστηκα με τη γέννηση των παιδιών μου. Όλο το πράγμα άρχισε να κουνιέται, ακόμα και η δουλειά μου βρέθηκε σε δεύτερο επίπεδο. Πρωταγωνιστούσε για εμένα η ανατροφή τους και να είμαι δίπλα τους σε κάθε στιγμή. Το τραγούδι ήταν το τρίτο μου παιδί, κατά κάποιο τρόπο. Αλλά συνειδητοποίησα ότι η χαρά στη δουλειά μας να κάνεις πράγματα για σένα, που σε κάνουν να ‘σαι καλά. Με έναν τρόπο ήταν ότι χαλάρωσα!”.

Τι θα συμβούλευε τη Δέσποινα του “10 χρόνια μαζί” που τα είχε κατακτήσει όλα; “Να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό της! Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου στον βαθμό που έπρεπε. Γι’ αυτό και η ‘Μάσκα’ είναι ένα από τα τραγούδια που με συγκινούν. Είναι αυτός ο στίχος που με συγκινεί τώρα, ενώ δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο πριν 15 χρόνια. ‘Ό,τι βλέπεις μπορεί να ‘ναι αλλιώς και ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Δεν με ξέρεις σχεδόν΄’. Η απάντηση σου είναι όλο το τραγούδι της ‘Μάσκας’” αποκρίνεται.

Οι ιδιότητες που τη συνοδεύουν είναι πολλές πια. Τι είναι από όλα αυτά τελικά; “Τραγουδίστρια είμαι, Κωνσταντίνε! Αφαίρεσε μου όλα τα υπόλοιπα, αν μου αφαιρέσεις το τραγούδι θα σκάσω… Όταν έκανα το “MAMMA MIA” -που ήταν μια συνειδητή επιλογή επειδή αγαπούσα το μιούζικαλ και ήθελα να το κάνω- τη δεύτερη χρονιά νόμιζα ότι θα εκραγώ. Έπαιζε ο Σταύρος, το μπουζούκι της ορχήστρας μου, σε κάποιες σκηνές και του έλεγα αν μπορώ να έρθω λίγο να τραγουδήσω…” .

Στην ερώτηση πότε θα ξανακάνεις μιούζικαλ; “Μου έλειψε πολύ αυτό που κάνω, ειδικά στην εποχή μετά τον COVID που για μένα ήταν μια αναγεννησιακή εποχή σε όλα τα επίπεδα. Θέλω να κάνω ξανά κάτι, έχω κάτι στα υπόψιν μου, θεωρώ ότι θα είναι πάρα πολύ καλό αλλά όχι ακόμη” απαντά και της το γυρνάω για τη φημολογούμενη πρόταση για το “Ίλια Ντάρλινγκ”. Εκείνη είναι κάθετη “Δεν είναι το “Ίλια Ντάρλινγκ”, είναι κάτι άλλο που έχω σκεφτεί εγώ και θα γίνει εν ευθέτω χρόνω”.

Αναφορικά με το σήμερα και την εικόνα της και γιατί μιλάνε όλοι για τις σέξι εμφανίσεις της: “Νομίζω πως αυτή η χρωματική του εαυτού μου πάντα υπήρχε! Αλλά σε αυτή τη φάση ίσως ένιωσα και πιο σέξι” απαντά και εγώ της λέω πως επειδή συνέπεσε με τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη ίσως το συνδέουν με αυτό το κεφάλαιο. Μπορεί ένας σύντροφος να σε πείσει ξανά πως είσαι σέξι; “Δεν σε πείθει, σε κάνει να το νιώσεις! Δεν ξέρω αν αυτό το προκάλεσε η σχέση μου με τον Βασίλη, αλλά είναι επειδή εγώ μέσα μου ένιωσα έτσι”.

Για τα επαγγελματικά της σχέδια, πότε θα βγάλει ξανά ένα λαϊκό τραγούδι όπως αυτά που έχουν αφήσει εποχή.“Από Σεπτέμβρη θα έρθει η καψούρα μας. Τώρα το καλοκαίρι θα βγάλουμε στα MAD VMA ένα νέο τραγούδι του Teo Tzimas, είμαστε ακόμα σε μια φάση πιο χορευτική”.

Θα συνεργαζόταν ξανά με τον Φοίβο; ”Έχω μάθει στη ζωή μου το ποτέ μη λες ποτέ! Σίγουρα είναι κάτι που θα το έκανα με μεγάλη χαρά. Αν οι συνθήκες δημιουργηθούν για να συμβεί αυτό, τον Φοίβο τον αγαπάω είναι τεράστιο κομμάτι της καριέρας μου και ό,τι και να πω για αυτόν είναι λίγο. Θα το έκανα με χαρά” ξεκαθαρίζει.

Τέλος, για το τι ετοιμάζει για τη συνεργασία της στο ΝΟΧ με τον Αντώνη Ρέμο τον χειμώνα, μου λέει: “Σίγουρα το ΝΟΧ είναι ένα μαγαζί που μπορείς να κάνεις πάρα πολύ ωραίες παραγωγές! Και σίγουρα θα το εκμεταλλευτώ αυτό στο έπακρο”.

Η περιοδεία “30 χρόνια Δέσποινα Βανδή” ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου από τα Γιάννενα και συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα!

Στην εκπομπή «Happy Day»

«Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου».

Στην πορεία, τόνισε ότι τα παιδιά της υπήρξαν προτεραιότητά της. «Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» ανέφερε η Δέσποινα Βανδή.

Για το πέρασμα του χρόνου, δηλώνει ευγνώμων. «Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής»είπε.

Η Δέσποινα Βανδή ρωτήθηκε στην πορεία, για τα αρνητικά σχόλια που ακούει κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της. Όπως απάντησε: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει».

Vandi_Bisbikis

Ακόμη, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή τη φάση της. «Σίγουρα είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα μου. Το τι θα γίνει μετά, κανείς δεν το ξέρει».

Για το πώς φαντάζεται τη ζωή της με τον Βασίλη Μπισμπίκη στο μέλλον, η τραγουδίστρια είπε: «Όμορφη γεμάτη, να είμαστε έτσι αγαπημένοι, όπως σήμερα, να μπορούμε ο ένας να γεμίζει με την αγκαλιά του άλλου, με αρμονία και με απλές όμορφες στιγμές».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: