Με μακριά άσπρα μαλλιά και γένια: Αγνώριστος σήμερα στα 92 του, ο Άγγελος Αντωνόπουλος – υΚκλοφόρησε φώτο

June 17, 2024

Με μακριά άσπρα μαλλιά και γένια: Αγνώριστος σήμερα στα 92 του, ο Άγγελος Αντωνόπουλος – υΚκλοφόρησε φώτο


Διαφ.

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος έχει διανύσει μια μακροχρόνια και εντυπωσιακή πορεία στην υποκριτική τέχνη, τόσο στη θεατρική σκηνή όσο και στη μεγάλη οθόνη.

Σημαντική Διαδρομή στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο

Η υποκριτική του καριέρα ξεκίνησε με ερμηνείες σε έργα μεγάλων Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, υπό την καθοδήγηση του διάσημου σκηνοθέτη Καρόλου Κουν.

Εντυπωσιακή Κινηματογραφική Παρουσία

Το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο έγινε με τις ταινίες “Εκδρομή” και “Παρένθεση” του Τάκη Κανελλόπουλου. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους σκηνοθέτες όπως ο Βασίλης Γεωργιάδης, ο Ντίνος Δημόπουλος, ο Γιάννης Δαλιανίδης, ο Ερρίκος Ανδρέου, ο Γιώργος Τζαβέλλας και φυσικά ο Φιλοποίμηνας Φίνος. Έχει παίξει σε πάνω από 30 ταινίες, αποδεικνύοντας την ευελιξία και το ταλέντο του.

antwnopoylos.jpg

Επιτυχημένη Τηλεοπτική Καριέρα

Στην τηλεόραση, η καριέρα του είναι εξίσου αξιοσημείωτη. Το 1971 δέχθηκε πρόταση από τον σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη να παίξει στο τηλεοπτικό σίριαλ “Άγνωστος Πόλεμος” του Νίκου Φώσκολου. Συμμετείχε επίσης στις σειρές “Οι Πανθέοι” του Τάσου Αθανασιάδη, “Το Φως του Αυγερινού”, “Μαντάμ Σουσού” και “Πρόβα Νυφικού”. Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στα “Παιδιά της Νιόβης” το 2004.

Λογοτεχνικές Δημιουργίες

Ο Άγγελος Αντωνόπουλος έχει εκδώσει δύο μυθιστορήματα: “Οι Επιβάτες του Φεγγαριού” και “Μη Μιλάς Πατέρα, Έχεις Πεθάνει”, καθώς και μία ποιητική συλλογή με τίτλο “Αφύλακτη Διάβαση”.

Πώς είναι Σήμερα στα 92 του Χρόνια;

Δείτε πώς είναι σήμερα ο σπουδαίος ηθοποιός στα 92 του χρόνια, απολαμβάνοντας τον καρπό μιας εντυπωσιακής καριέρας και μιας ζωής γεμάτης καλλιτεχνικές επιτυχίες.

IMG_3667.jpg


Πηγή

Διαβάστε επίσης: