“Μπαμπά, να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω, όσο και να με ταλαιπώρησες”: “Πάγωσαν” στον αέρα του MEGA με τον Κώστα Τσουρό

June 18, 2024

“Μπαμπά, να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω, όσο και να με ταλαιπώρησες”: “Πάγωσαν” στον αέρα του MEGA με τον Κώστα Τσουρό


Διαφ.

Ο Κώστας Τσουρός, μέσω της τηλεοπτικής εκπομπής του «Ακόμα δεν είδες τίποτα», εξέφρασε τις ευχές του προς τον πατέρα του, με αφορμή την Ημέρα του Πατέρα, την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Τα όσα αποκάλυψε ο Κώστας Τσουρός:

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε και σήμερα εδώ, στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα”. “Σ’ αγαπάω αλλά”, αφιερωμένο σε όλους τους πατεράδες σήμερα. Η γιορτή του πατέρα, χρόνια πολλά στους πατεράδες σας, χρόνια πολλά σε όλους και στον δικό μου μπαμπά που μας βλέπει τώρα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Χρόνια πολλά, μπαμπά. Να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ. Όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε και τώρα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Να πείτε σε όλους τους πατεράδες σας “χρόνια πολλά”, να τους δείξετε ότι τους αγαπάτε όσο τους έχετε ακόμα. Πρέπει να μην το ξεχνάμε και να το λέμε καθημερινά», συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

«Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας όσοι τους έχετε. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας, γιατί συνήθως μιλάμε για την ημέρα της μητέρας αλλά μην ξεχνάμε και τους πατεράδες. Επειδή συνήθως στις οικογένειες οι πατεράδες είναι πιο σκληροί και πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται, το θέμα είναι η ειλικρίνεια και κάποια στιγμή όλα φτιάχνουν. Σας το λέω από προσωπική εμπειρία».

Παρακολουθήστε τα όσα είπε:

«Το λέω για πρώτη φορά»: Ο Κώστας Τσουρός είπε για τον Γιώργο Λιάγκα αυτό που δεν τόλμησε κανείς να ξεστομίσει

Τα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα σχετικά με τον τρόπο που παρουσίασε στο πρωινό του ANT1 την περιπέτεια υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, σχολίασε το πάνελ της εκπομπής, «Ακόμα δεν έχεις δει τίποτα» και ο παρουσιαστής, Κώστας Τσουρός.

Αφού προβλήθηκε το απόσπασμα όπου ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι ο Δημήτρης Σταρόβας αντιμετώπισε προβλήματα στη σχέση του με τη σύντροφό του, η παρέα του Mega εξέφρασε δυσαρέσκεια της με την προσέγγιση του παρουσιαστή.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το καλό να λες ότι ένα ζευγάρι πέρασε κρίση και στη δεδομένη χρονική στιγμή, όταν ένας άνθρωπος είναι στο νοσοκομείο», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ο Κώστας Τσουρός ανέφερε: «Είναι μία άχρηστη πληροφορία τη συγκεκριμένη στιγμή και εγώ το θεωρώ πολύ φθηνό να βάζεις την κλειδαρότρυπα πάνω στο κρεβάτι ενός ανθρώπου που δίνει τη μάχη του εκείνη τη στιγμή.

Πραγματικά το θεωρώ άκαιρο, ειδικά όταν το πλασάρεις ότι το λέω για πρώτη φορά, που σημαίνει ότι το λες σαν λες κάτι αποκλειστικό, άρα αυτό είναι το θέμα που θέλεις να πεις. Όταν λέμε ότι θα πω κάτι για πρώτη φορά, σημαίνει πως αυτή είναι η είδηση που θέλω να δώσω και σε δευτερεύουσα θέση είναι η κατάσταση υγείας. Όπως το πούλησε ο Γιώργος Λιάγκας γιατί έτσι ακούγεται», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Τσουρός.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: