Τα ξαναβρήκε με την πρώην σύζυγο, πήρε πτυχίο: Νέα αρχή για τον Τάκη Καραγκούνια, τούμπα όλα μετά το Survivor

June 18, 2024

Τα ξαναβρήκε με την πρώην σύζυγο, πήρε πτυχίο: Νέα αρχή για τον Τάκη Καραγκούνια, τούμπα όλα μετά το Survivor


Διαφ.

Στην εκπομπή «Γεια Σου» το μεσημέρι της Κυριακής, ο Τάκης Καραγκούνιας παραχώρησε συνέντευξη. Ο πρώην παίκτης του Survivor αποκάλυψε ότι μετά από πολλά χρόνια κατάφερε να αποκτήσει το πτυχίο του από την Γυμναστική Ακαδημία. Επιπλέον, ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για την προσωπική του ζωή, αναφέροντας ότι επανενώθηκε με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχουν αποκτήσει μια κόρη.

«Η πρώην γυναίκα μου είναι νυν σύντροφός μου. Είμαστε πάλι μαζί. Με πίεσε η Δήμητρα για να πάρω το πτυχίο για να αποδείξουμε και στην κόρη μας πως ποτέ δεν είναι αργά. Η μόρφωση είναι ό,τι πιο σημαντικό», είπε μεταξύ άλλων ο Τάκης Καραγκούνιας.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν επίσης πλάνα από την ορκωμοσία, όπου ο Τάκης Καραγκούνιας συνοδευόταν από την πρώην σύζυγό του. Στο τέλος της ζωντανής σύνδεσης με την εκπομπή του ΣΚΑΪ, εμφανίστηκαν τόσο η σύζυγός του όσο και η κόρη τους.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα:

«Οδοστρωτήρας» ο Τάκης Καραγκούνιας: «Είναι σκληρό αυτό που θα πω για την Ασημίνα, αλλά είναι η αλήθεια…»

Στο πλαίσιο της εκπομπής «I Love Σου Κου», ο Τάκης Καραγκούνιας παραχώρησε μια συνέντευξη στην Δέσποινα Παναγιωτίδου. Ο πρώην παίκτης του παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor, αποκάλυψε πολλα…σχετικά με την Κατερίνα Δαλάκα, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, και τον Αλέξη Παππά.

Τάκης Καραγκούνιας: Τα όσα ανέφερε

«Προσπάθησα αρκετά να μπω στο φετινό Survivor, αλλά δεν μου έγινε πρόταση. Έχω ξενερώσει, αλλά αν μου γινόταν πρόταση, θα το σκεφτόμουν. Μόνο μία-δυο κοπέλες θα μπορούσαν να με κοντράρουν, είναι χαμηλό το επίπεδο των παικτών φέτος. Είναι σωστό που φέτος είναι αγωνιστικό, αλλά θα έπρεπε να συμπεριλάβουν και τον κόσμο. Η Δαλάκα είναι ίδια, η Ασημίνα έχει βγάλει έναν δύστροπο χαρακτήρα.

Όλοι όσοι την έχουμε ζήσει, ξέρουμε ποια είναι η Ασημίνα. Είναι σκληρό αυτό που θα πω και θα φανεί ότι έχω εμμονή με την Ασημίνα. Δεν έχω καμία εμμονή, είναι η αλήθεια. Όταν κάποιοι παίκτες γνωρίζουν ότι δεν έχουν την ανάγκη του κόσμου, τότε θα βγάλουν έναν πιο αληθινό χαρακτήρα», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είπε επίσης: «Η Δαλάκα κοιτάζει πιο πολύ τον εαυτό της, η Ασημίνα μπορεί να κινεί τα νήματα, ενώ ο Αλέξης Παππάς είναι ο μάστερ της δολοπλοκίας».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: