Τα έμαθε όλα η Γκερέκου, 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Τόλη: «Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω»

June 23, 2024

Τα έμαθε όλα η Γκερέκου, 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Τόλη: «Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν θα την πω»


Διαφ.

Η Άντζελα Γκερέκου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Ακόμη δεν είδες τίποτα” και στον Κώστα Τσουρό, μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, την πολιτική, τα εσωκομματικά “χτυπήματα” που δέχτηκε και για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Οι πισώπλατες μαχαιριές που δέχτηκε η Άντζελα Γκερέκου

Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τις οφειλές του Τόλη Βοσκόπουλου στην Εφορία, υπογραμμίζοντας “ήταν μια κατάφωρη αδικία, μεθοδευμένη να συμβεί και το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να μη δημιουργήσω πρόβλημα στην οικογένειά μου και στην κυβέρνηση και να σιωπήσω. Ο κόσμος δεν πείστηκε από όλα αυτά τα αισχρά και τα φοβερά που λεγόντουσαν. Εγώ την έμαθα την αλήθεια, αλλά δεν είναι δημοσιοποιήσιμη. Θα το πω για άλλη μια φορά, ότι ο σύζυγός μου ήταν σε μια δικαστική – φορολογική διαδικασία με την πρώην σύζυγό του κλπ και προσπαθούσε να βρει το δίκιο του. Όταν εγώ μπήκα στην πολιτική, τούς είπα ότι υπάρχει αυτή η εκκρεμότητα με τον σύζυγό μου, ρώτησα αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και μου είπαν όχι. Αυτό έγινε το 2004. Αυτό που λέτε εσείς δημιουργήθηκε το 2010. Εγώ το είχα πει από το 2004 στην παράταξη. Κάποιοι το σκάλισαν όταν πήρα κυβερνητική θέση. Ας μη μιλήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήταν μια αδικία απέναντι στον ίδιο τον Τόλη”.

Οι αποκαλύψεις της Άντζελας Γκερέκου για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Θεά του στιλ στα 65 της: Η Άντζελα Γκερέκου μαγνήτισε τα βλέμματα στο Ηρώδειο με το υπέρκομψο ντύσιμό της

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ηρώδειο το βράδυ της Δευτέρας 18/06 για τη συναυλία αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα.

Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν την συναυλία ήταν η Άντζελα Γκερέκου. Η στιλάτη ηθοποιός, πολιτικός και πρόεδρος του ΕΟΤ, η οποία είναι 65 ετών, ήταν πολύ λαμπερή και όμορφη μέσα στο λευκό κοστούμι της. Μάλιστα, δεν επέλεξε ένα απλό κοστούμι, αλλά ένα oversized σύνολο με πολύ φαρδιά παντελόνα και μπλέιζερ.

Τα κοσμήματά της ήταν ένα ζευγάρι ιδιαίτερα χρυσά σκουλαρίκια.

Μαζί της είχε την κόρη της Μαρία Βοσκοποπούλου η οποία σε αντίθεση με τη μητέρα της, φόρεσε μαύρα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: