Σαμαράς: «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω “φτου σου κούκλα μου” σαν την Αλίκη! Μπορώ να γίνω και Χορν και Βλαχοπούλου»

June 24, 2024

Σαμαράς: «Κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω “φτου σου κούκλα μου” σαν την Αλίκη! Μπορώ να γίνω και Χορν και Βλαχοπούλου»


Διαφ.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε συνέντευξή του στην εκπομπή «I Love Σουκου», μίλησε για την καριέρα του, την ηλικία του και στις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε πως έχει πληρωθεί για ένα χτένισμα 10.000 ευρώ.

Οι πλαστικές που έχει κάνει ο Τρύφωνας Σαμαράς

Όπως υπογράμμισε ο κομμωτής «δεν με αγχώνει που μεγαλώνω, κοιτάζω τον καθρέφτη και λέω “φτου σου, κούκλα μου”, έτσι έλεγε και η Βουγιουκλάκη. Δεν είμαι υπέρ των υπερβολικών πλαστικών επεμβάσεων, όσες φορές έκανα κάτι, έγινα χειρότερα. Δεν κάνω για παρουσιαστής, ταιριάζω καλύτερα δίπλα στον παρουσιαστή για να τον πειράζω».

Όσον αφορά την τηλεόραση, ο Τρύφωνας Σαμαράς επεσήμανε «δεν στεναχωριέμαι που δεν είμαι στην τηλεόραση, ο κόσμος πλέον δεν παρακολουθεί τηλεόραση. Στην αρχή φοβόμουν να πάω στο Celebrity, αλλά μετά ήθελα να μείνω, όμως η συνωμοσία που έγινε εκεί με έβγαλε έξω. Μου αρέσει να τσαλακώνομαι, μπορώ να γίνω και Ρένα Βλαχοπούλου και Δημήτρης Χορν».

Η αμοιβή του Τρύφωνα Σαμαρά για ένα χτένισμα

Για τις συνεργασίες που έχει κάνει, σημείωσε «με τη Ρούλα Κορομηλά είχαμε ανταλλάξει κάποιες κουβέντες, γιατί δεν την έκανα σε ένα Μπράβο κι έφυγα. Όταν χτένιζα την Άννα Βίσση, έλεγε τη γνώμη του και ο Νίκος Καρβέλας. Ήταν να πάρω 5.000 ευρώ για ένα χτένισμα εδώ στην Ελλάδα, αλλά επειδή ήμουν καλός μού έδωσαν 10.000».

Τρύφωνας Σαμαράς: “Δένομαι, βάζω στην πόρτα σκοινιά, έχω πατήσει τα 100 κιλά & προσπαθώ να κόψω το κρέας”

Την βραδιά της Τετάρτης 5 Ιουνίου, ο Τρύφωνας Σαμαράς παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση και μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τις διατροφικές του συνήθειες.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αναφέρθηκε στη διατροφή του και στην απόφασή του να προβεί σε μια προσπάθεια να μειώσει την κατανάλωσή του κρέατος, ένα βήμα που θεωρεί σημαντικό για την υγεία του και το περιβάλλον.

Τρύφωνας Σαμαράς

Τρύφωνας Σαμαράς: Τα όσα ανέφερε

«Τώρα που τρώω και το κρέας, στεναχωριέμαι για τα ζώα. Θα ήθελα να το κόψω, θέλω και δίαιτα. Έχω πάρει κιλά, νομίζω έχω πατήσει τα 100» είπε, μεταξύ άλλων, στο «Happy Day».

Όσο για το αν γυμνάζεται και αν τρέφεται σωστά, ο κομμωτής ανέφερε: «Κάνω και λίγο γυμναστική στο σπίτι. Δένομαι, βάζω στην πόρτα δυο σκοινιά και κάνω τις ασκήσεις. Πάντα ξεκινάω δίαιτα το πρωί και την χαλάω το βράδυ. Μετά δεν μπορώ να κοιμηθώ, έχω φούσκωμα» και ξέσπασε σε γέλια.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: