Δεν έχει ανεβάσει τίποτα 2 χρόνια: Εξαφανισμένος από παντού ο νικητής του Fame Story, Περικλής Στεργιανούδης

June 24, 2024

Δεν έχει ανεβάσει τίποτα 2 χρόνια: Εξαφανισμένος από παντού ο νικητής του Fame Story, Περικλής Στεργιανούδης


Διαφ.

Ο Περικλής Στεργιανούδης έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο “Fame Story” και μάλιστα ήταν και ο νικητής του μουσικού ριάλιτι.

Μπορεί να μη συνέχισε την πορεία του στο τραγούδι, αλλά ο Θεσσαλονικιός τραγουδιστής, μετά το τέλος του “Fame Story”, έχει συνεργαστεί με πολύ δυνατά ονόματα του χώρου, όπως Χρήστος Δάντης και Νίκος Κουρκούλης, ενώ είχε κυκλοφορήσει και δύο δίσκους, τον “Περιπλανήσεις” το 2005 και τον “Πειρασμός” το 2009.

Η νέα ζωή του Περικλή Στεργιανούδη 

Ο τραγουδιστής επέλεξε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και πλέον ζει μόνιμα στη Γερμανία, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, αφού παρά το γεγονός ότι διατηρεί προφίλ στο Instagram και στο Facebook, δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός.

Ίδιος παραμένει ο Περικλής Στεργιανούδης

Περικλής Στεργιανούδης σήμερα

Παράτησε την Ελλάδα, τα άλλαξε όλα: Ένας «άλλος» 16 χρόνια μετά, ο νικητής του Fame Story 3, Περικλής Στεργιανούδης

Ο νικητής του Fame Story 3 Περικλής Στεργιανούδης 16 χρόνια μετά το τέλος του διαγωνισμού μουσικής, έχει αποσυρθεί από τα media και μένει μόνιμα στη Γερμανία.

Ίσως ένας από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες ήταν ο Περικλής Στεργιανούδης, ο οποίος κατάφερε να ξεχωρίσει και να κερδίσει τον διαγωνισμό, που τότε παρουσίαζε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Περικλής Στεργιανούδης

Ο πρώην παίκτης, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ασχολείται εδώ και χρόνια με τον χώρο της μουσικής, ενώ εργάζεται στον χώρο της εστίασης.

Ο ίδιος μάλιστα δεν είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, έχοντας ανεβάσει μόνο μία φωτογραφία του, όταν δημιούργησε τον λογαριασμό του στο Instagram. Υπενθυμίζεται πως από τις τελευταίες εμφανίσεις του Περικλή Στεργιανούδη ήταν στο «Πάμε Πακέτο» το 2019.

 

Στο Fame Story 3 να αναφέρουμε πως συμμετείχαν τόσο ο Γιώργος Λιανός, όσο και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: