Γιάννης Αϊβάζης: Δεν μάσησε τα λόγια του και είπε το πιο σωστό – “Αχ Παναγία μου, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει”

June 24, 2024

Γιάννης Αϊβάζης: Δεν μάσησε τα λόγια του και είπε το πιο σωστό – “Αχ Παναγία μου, θα πάρουν αυτό που τους αξίζει”


Διαφ.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, το μεσημέρι της Κυριακής, στον ΣΚΑΪ.

Μεταξύ άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει τόσο την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας όσο και το ενδεχόμενο να εμπλακεί στον πολιτικό στίβο προσεχώς η σύζυγος του, Μαρία Κορινθίου.

Πιο συγκεκριμένα, μόλις του ζητήθηκε σχόλιο για την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα, ο Γιάννης Αϊβάζης επισήμανε χαρακτηριστικά «αχ Παναγία μου! Θεωρώ ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο έγκλημα από την κακοποίηση. Θα πρέπει να ασχοληθούμε πολύ περισσότερο με τα θύματα παρά με τους θύτες και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει, είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν εξαιρέσεις».

«Δεν πρέπει να υπάρχουν εξαιρέσεις. Θα είμαστε καταδικασμένοι αν υπάρχουν εξαιρέσεις. Νομίζω ότι όποιος σηκώνει το χέρι του, κόψιμο! Δηλαδή μεταφορικά και κυριολεκτικά, κόψιμο! Όποιος και να είναι. Οποιοσδήποτε τώρα τολμήσει να πει μια γνώμη, είτε καλή είτε ξεκινάει ένα άλλο κύμα ανθρωποφαγίας. Μην καπηλευόμαστε τον πόνο του άλλου, είναι κακό αυτό το πράγμα σε γενικές γραμμές».

«Επειδή είμαι ήδη στην αυτοδιοίκηση, εκλεγμένος στη Νέα Φιλαδέλφεια, μακριά από εμάς η πολιτική! Είμαστε άλλης πάστας άνθρωποι, ρε παιδί μου. Το στομάχι και τα νεύρα μας δεν είναι τόσο καλά εκπαιδευμένα. Η πολιτική είναι ένα άλλο κομμάτι» πρόσθεσε ακόμα ο Γιάννης Αϊβάζης σχετικά με μια ενδεχόμενη μελλοντική προσπάθεια της συζύγου του, Μαρίας Κορινθίου στα χωράφια της πολιτικής.

«Είπα στη Μαρία, σήκω και φύγε, όλος ο κόσμος το έχει καταλάβει»: Ο Αϊβάζης σπάει τη σιωπή για την Κορινθίου

Ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος ετοιμάζει τη νέα του ταινία που θα προβληθεί στο εξωτερικό, μίλησε για το νέο του εγχείρημα, ενώ αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου.

Ο ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή «Δύο στις 10» και ανέφερε: «Δεν έχω προβάλλει την ταινία μου στην Ελλάδα γιατί δεν θέλω προς το παρόν με την άποψη ότι αν ξεκινούσε από την Ελλάδα ίσως ήταν μία καμένη υπόθεση. Λειτουργούν λίγο διαφορετικά τα πράγματα, είναι Independent ταινία, ίσως και ο κόσμος δεν με έχει συνηθίσει σε αυτόν τον τρόπο κινηματογράφησης. Δεν δίνονται ευκαιρίες στους Έλληνες σκηνοθέτες» σημείωσε αρχικά.

«Με ενδιαφέρει να εκμεταλλευτώ τις σχέσεις μου στο εξωτερικό. Ετοιμάζω μία ταινία, η ταινία που κάνω είναι με εξαιρετικούς καλλιτέχνες».

Για τη Μαρία Κορινθίου και την αποχώρησή της από το «Πρωινό» ανέφερε: «Η Μαρία είναι μια δυναμική γυναίκα που καταφέρνει πολλά μόνη της και μπορεί και τα βγάζει πέρα. Υπήρξε στιγμή που της είπα “φύγε από εκεί”. Και πρέπει να σταματήσουμε να μιλάμε γι΄αυτό, ο κόσμος έχει καταλάβει. Υπήρξαν στιγμές που της είπα “για να μην είσαι έτσι σταμάτα”. Και ήταν πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη».

«Δεν μ΄αρέσει η διάσταση που πήρε ότι η Μαρία έφυγε από το “Πρωινό”».

«Αυτό που υπερισχύει είναι η αγάπη. Οι εντάσεις μας διαρκούν το μάξιμουμ 20 λεπτά, μετά τα 20 λεπτά είμαστε με χαμόγελα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: