“Είμαι ανήμπορος με μπαστούνι & μελανιασμένος” Η φωτο του Δασκαλάκη με το σώμα του μετά τις εγχειρήσεις για τον καρκίνο

June 25, 2024

“Είμαι ανήμπορος με μπαστούνι & μελανιασμένος” Η φωτο του Δασκαλάκη με το σώμα του μετά τις εγχειρήσεις για τον καρκίνο


Διαφ.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης, που παλεύει με τον καρκίνο, μέσω των social media ενημερώνει τους ακόλουθούς του για την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, με ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο Facebook, έδειξε πως είναι το σώμα του, μετά τις δεκάδες εγχειρήσεις που έχει κάνει, για να βγει νικητής από τον καρκίνο.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιώργος Δασκαλάκης

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής: «Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα…δείτε με…μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο Π@ΥΣΤΗΣ ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!

Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα…δεν έπεσαν μαλλιά…δεν πονούσανε…δουλεύανε κανονικά…έλα ρε μάγκες αλήθεια;;; Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους…

Εμείς είμαστε μ@λάκες δηλαδή που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας…Αν σας χτυπήσει τη πόρτα αυτό το θηρίο τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε…Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

Το σώμα του Γιώργου Δασκαλάκη μετά τις χημειοθεραπείες

Γιώργος Δασκαλάκης καρκίνος

«Έπιασα πάτο οικονομικά & ψυχολογικά»: Γιώργος Δασκαλάκης σε τραγική κατάσταση από την ατελείωτη μάχη με το θηρίο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης εξακολουθεί να αντιμετωπίζει τη μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο, δείχνει ανθεκτικός καθώς αγωνίζεται καθημερινά. Εισήλθε λοιπόν στο στούντιο εγγράφοντας το νέο του τραγούδι.

Είναι ενεργός στα κοινωνικά μέσα επικοινωνίας, μοιράζοντας μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινή του ζωή, και αυτή η φορά δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς μας ενημέρωσε για τα ευχάριστα νέα.

«Καλημέρα Αγάπες μου!!!

Μια φωτογραφία από τον προηγούμενο μήνα που λέει πολλά…

Τώρα θα μου πείτε μα πώς…;;; Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο… είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι.. .δεν έχεις τα προς το ζην… Σωστά!!!

Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στον πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…

Ένας από αυτούς είναι ο Nicos Terzis που από την πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά!!!

Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο!!!

Θα γίνω καλά!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!!

Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας!

ΑΜΗΝ ????????????????????», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Γιώργος Δασκαλάκης.

Γιώργος Δασκαλάκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: