Αγοράζουν μωρά σαν να ψωνίζουν από σούπερμάρκετ: Οργή για τα δίδυμα που απέκτησε σχεδιαστής μόδας με τον άντρα του

June 25, 2024

Αγοράζουν μωρά σαν να ψωνίζουν από σούπερμάρκετ: Οργή για τα δίδυμα που απέκτησε σχεδιαστής μόδας με τον άντρα του


Διαφ.

Ο σχεδιαστής μόδας Simon Porte Jacquemus ανακοίνωσε ότι απέκτησε δίδυμα με τον σύζυγό του, σε ανάρτησή του στο instagram, συγκεντρώνοντας πλήθος αρνητικών και οργισμένων σχολίων.

Ειδικότερα, το γκέι ζευγάρι φαίνεται ότι απέκτησε τα παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας, με τον Γάλλο σχεδιαστή να κάνει την ανάρτησή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, χωρίς να αναφέρει την γυναίκα που τα έφερε στον κόσμο.

Η ανάρτηση που έκανε ο σχεδιαστής μόδας

Όπως υπογράμμισε «Μία και Σαν. Καλώς ήρθατε στη γη, αγάπες μας. Σας αγαπάμε τόσο πολύ. Το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα μαζί σας. Ο μπαμπάς Μάρκο και ο μπαμπάς Σιμόν».

Τα αρνητικά σχόλια στον σχεδιαστή μόδας

Οι περισσότεροι ακόλουθοι κάνουν λόγο για αγορά των παιδιών και «εργαλειοποίηση της γυναίκας», ενώ κάποιοι άλλοι ρωτούν τον σχεδιαστή και τον σύζυγό του, γιατί δεν προχώρησαν σε υιοθεσία, αφού ήθελαν τόσο να αποκτήσουν παιδιά.

“Αγοράζουν μωρά λες και αγόρασαν 2 πατάτες από το σούπερ μάρκετ, τόσο απλό”, «Άλλος ένας λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια που ενεργεί σαν λευκός πλούσιος γκέι με προνόμια. Τι έκπληξη», «Ήταν σε προσφορά τα 2;» και «τα παιδιά δεν πωλούνται, οι μήτρες της γυναίκας δεν νοικιάζονται», είναι ορισμένα από τα σχόλια.

Σχεδιαστής μόδας απέκτησε δίδυμα

Τούρκος σχεδιαστής μόδας δωρίζει 20.000 ευρώ στους πυρόπληκτους της Ελλάδας και «κοροϊδεύει» τον Ερντογάν

Τούρκος σχεδιαστής μόδας τρολάρει τον Ταγίπ Ερντογάν και δωρίζει 20.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα, ζητώντας από συμπατριώτες του να πράξουν το ίδιο.

To μότο του Τούρκου προέδρου «Ισχυρή Τουρκία», την ώρα που η χώρα καίγεται, τρολάρει ο γνωστός αντικαθεστωτικός σχεδιαστής μόδας, ο οποίος θεωρείται ηγετική φυσιογνωμία στον χώρο της τουρκικής μόδας από τη δεκαετία του 1960, Μπαρμπαρός Σανσάλ, που ζει αυτοεξόριστος στην Κύπρο.

Με ανάρτησή του στο Tweeter, ο Σανσάλ, που αποτελεί «κόκκινο» πανί για τον Ταγίπ Ερντογάν, ανακοινώνει δωρεά 20.000 ευρώ για την υποστήριξη των πυρόπληκτων της Ελλάδας και ζητάει από συμπατριώτες του να κάνουν το ίδιο.

«Καθώς η Τουρκία είναι πολύ πλούσια και ισχυρή, λόγω των πυρκαγιών αποφάσισα να δωρίσω σε οργανώσεις της Ελλάδας 20.000 ευρώ. Βάλτε και εσείς το χέρι στην τσέπη σας» υπογραμμίζει ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας και όπως είναι φυσικό, δεκάδες θετικά και αρνητικά σχόλια ακολουθούν την ανάρτησή του.

Τούρκος σχεδιαστής μόδας κατά Ερντογάν

Λόγω της ακτιβιστικής του δράσης, ο Μπαρμπαρός Σανσάλ έχει στοχοποιηθεί από την τουρκική κυβέρνηση, που τον έχει καταχωρήσει στη λίστα των «ανεπιθύμητων» και για το λόγο αυτό έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο, όπου συνεχίζει να βάλλει κατά του Ταγίπ Ερντογάν με παρεμβάσεις του στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας φυλακίστηκε για 60 ημέρες με απόφαση του Ταγίπ Ερντογάν

Στις αρχές του 2017, ο Σανσάλ απελάθηκε από τα κατεχόμενα, όπου περνούσε την Πρωτοχρονιά, εξαιτίας ανάρτησης που είχε κάνει στα social media, ασκώντας κριτική στην τουρκική πολιτική, εστάλη στην Κωνσταντινούπολη, όπου δέχθηκε επίθεση από πλήθος κόσμου στο αεροδρόμιο και στη συνέχεια φυλακίστηκε για τρεις μήνες στην Τουρκία.

Έζησε για 56 μέρες σε μια κόλαση, βιώνοντας το «σκληρό Σίλιρε», ένα μπουντρούμι, όπου κρατούνται αρκετές χιλιάδες άνθρωποι, ωστόσο δεν λύγισε ούτε στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έτρωγε, γιατί φοβόταν μήπως προσπαθήσουν να τον δηλητηριάσουν.

Ο Σανσάλ αγωνίζεται για ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο και επανένωση της Κύπρου, ενώ στις διασυνδέσεις του στο νησί, περιλαμβάνεται και ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην Τουρκία, ο Τούρκος σχεδιαστής μόδας είχε επισημάνει «Δεν υπάρχει κράτος δικαίου, δεν υπάρχει δημοκρατία, δεν υπάρχει πια ελευθερία στην Τουρκία».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: