Έκανε ποδήλατο & τον δάγκωσε στο κεφάλι ο σκύλος: Τραγικά νέα για 7χρονο, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του

June 25, 2024

Έκανε ποδήλατο & τον δάγκωσε στο κεφάλι ο σκύλος: Τραγικά νέα για 7χρονο, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του


Διαφ.

Ένας 7χρονος διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, με τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, μετά από επίθεση που δέχθηκε από σκύλο.

Το περιστατικό, που επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, συνέβη την περασμένη Πέμπτη, το απόγευμα, στο Νέο Σκοπό, του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών.

Ο 7χρονος έκανε αμέριμνος ποδήλατο

Όπως αναφέρουν κάτοικοι του χωριού, ο μεγαλόσωμος σκύλος διέφυγε από την περίφραξη του σπιτιού και όρμησε στο μικρό αγόρι που έκανε ποδήλατο αμέριμνο, αλλά, ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

«Το παιδί έκανε ποδήλατο μαζί με τους φίλους του και ξαφνικά βγήκε το σκυλί από την είσοδο της περίφραξης του σπιτιού, η οποία ήταν ανοιχτή και του επιτέθηκε», υπογράμμισε στο protothema.gr, συγγενής του αγοριού.

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του 7χρονου μετά την επίθεση από τον σκύλο

Η επίθεση στον ανήλικο σταμάτησε όταν η σύζυγος του ιδιοκτήτη του σκύλου, μαζί με μια γειτόνισσα, έτρεξαν να βοηθήσουν. «Το παιδί τρομοκρατήθηκε, αλλά, ευτυχώς, αποφύγαμε τα χειρότερα», επισημαίνει ο ίδιος.

Ο 64χρονος ιδιοκτήτης του τετράποδου, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και της νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς, ενώ του βεβαιώθηκε και το διοικητικό πρόστιμο.

Για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη προανάκριση.

Τον κατασπάραξαν: Αυτός είναι ο άτυχος 6χρονος που του επιτέθηκε σκύλος έξω από το σπίτι του στα Γιαννιτσά

Ένα εξάχρονο παιδί βίωσε στιγμές τρόμου την προηγούμενη Παρασκευή στο Ελευθεροχώρι Γιαννιτσών, όταν δέχτηκε μια άγρια επίθεση από έναν αδέσποτο σκύλο.

Κατά τα λεγόμενα μαρτύρων, το εξάχρονο παιδί περπατούσε σε έναν δρόμο του χωριού μαζί με τη γιαγιά του, όταν συνάντησαν τον σκύλο. Το παιδί χάιδεψε ελαφρά το ζώο και, όταν απομακρύνθηκε, έπεσε θύμα επίθεσης.

παιδί

Οι γονείς του παιδιού, τρομοκρατημένοι, το μετέφεραν στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης με τραύματα στο κεφάλι, και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάστασή τους.

Το εξάχρονο παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται, αλλά δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή του.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: