Με τέτοια κορμάρα πως να μην την ερωτευθεί: Οικονομάκου & Τσερέλα επισημοποίησαν τη σχέση τους με αυτή τη φωτο

June 25, 2024

Με τέτοια κορμάρα πως να μην την ερωτευθεί: Οικονομάκου & Τσερέλα επισημοποίησαν τη σχέση τους με αυτή τη φωτο


Διαφ.

Η Αθηνά Οικονομάκου μοιράστηκε φωτογραφίες από το θαυμάσιο τριήμερο που απόλαυσε, καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει τους ακόλουθούς της. Η καλλίγραμμη σιλουέτα της, καθώς και η αίσθηση καλοκαιρινής ανεμελιάς που εξέπεμπαν οι φωτογραφίες της, προκάλεσαν πληθώρα σχολίων.

Ανάμεσα σε αυτά, ξεχώρισε το σχόλιο του Μπρούνο Τσερέλα, που τράβηξε ιδιαίτερα την προσοχή. «Todo en orden señorita», δηλαδή «Όλα είναι εντάξει Δεσποινίδα» ήταν τα λόγια του.

Δείτε την ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου:

Ο 37χρονος Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας και η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός διανύουν μια νέα φάση στη σχέση τους, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» μετά την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στη συναυλία των Coldplay.

Αν και ανήρτησαν φωτογραφίες και βίντεο από τη συναυλία ξεχωριστά, η εκπομπή «Το Πρωινό» παρουσίασε βίντεο που αποτυπώνει τα τρυφερά τους φιλιά.

Ο μπασκετμπολίστας, ο οποίος είναι πιο εκδηλωτικός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχε δημοσιεύσει λίγες μέρες νωρίτερα φωτογραφίες από την παραμονή του στην Αθήνα, συνοδευόμενες από το hashtag #NANA. Εκτός από τη συναυλία, το ζευγάρι βρέθηκε και σε κοινό δείπνο, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους.

Επιβεβαίωσε ότι τα έχουν η Οικονομάκου: Ο Μπρούνο Τσερέλα της πήρε το μυαλο, τον έβγαλε φώτο και την ανέβασε στο Instagram

Ο Μπρούνο Τσερέλα και η Αθηνά Οικονομάκου έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της συναυλίας των Coldplay.

Από τη συναυλία, ανήρτησαν φωτογραφίες και βίντεο στα social media, καθένας ξεχωριστά. Ωστόσο, η εκπομπή «Το Πρωινό» και οι συνεργάτες του Γιώργου Λιάγκα, παρουσίασαν ένα βίντεο που κατέγραφε τα τρυφερά φιλιά τους κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

Ο μπασκετμπολίστας, ο οποίος είναι ενεργός στα social media, πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες από την παρουσία του στην Αθήνα, συνοδεύοντας τις με το hashtag #NANA (οι πολύ κοντινοί άνθρωποι της Αθηνάς Οικονομάκου την αποκαλούν έτσι). Εκτός από την συναυλία που παρακολούθησαν, απήλαυσαν και ένα δείπνο μαζί, παρουσιάζοντας κατά τα φαινόμενα, την εξέλιξη της σχέσης τους.

Ο Μπρούνο Τσερέλα δραστηριοποιείται στην Ιταλία με ομάδα της Β’ Εθνικής και είναι συνιδιοκτήτης γραφείου ακινήτων και προπονητικού κέντρου, κάτι που τον φέρνει συχνά στην Ελλάδα επαγγελματικώς, αλλά και λόγω της προσωπικής του ζωής.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο διεθνής αθλητής έχει ερωτική σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου, κάτι που επιβεβαιώνουν τα hashtags και οι αναρτήσεις στα social media.

Δείτε το σχετικό υλικό:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: