Όλοι θαύμασαν τα πόδια της: Μαυρισμένη & θεά στην παραλία η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα

June 25, 2024

Όλοι θαύμασαν τα πόδια της: Μαυρισμένη & θεά στην παραλία η σύζυγος του Στράτου Τζώρτζογλου, Σοφία Μαριόλα


Διαφ.

Αυτές τις μέρες, ο Στράτος Τζώρτζογλου και η Σοφία Μαριόλα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Κρήτη.

Παρά τις φήμες χωρισμού που είχαν κυκλοφορήσει πρόσφατα και την απουσία της Σοφίας Μαριόλα στην Αμερική, το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και φαίνεται πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο Ηράκλειο της Κρήτης και δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο στα social media, δείχνοντας πόσο καλά περνούν.

Πρόσφατα, το ζευγάρι συναντήθηκε με φίλους από την Κρήτη στις Μοίρες στο Ηράκλειο, όπου μοιράστηκαν ένα κοινό βίντεο.

Αργότερα, επισκέφθηκαν μια από τις πιο διάσημες παραλίες στο Ηράκλειο, τα Μάταλα, γνωστή και από την ταινία «Η θεία μου η Χίπισσα» με τη Ρένα Βλαχοπούλου. Η Σοφία Μαριόλα δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από την παραλία, καταφέρνοντας να κλέψει τις εντυπώσεις με την ομορφιά και τη ζωντάνια της.

«Είχε κατάθλιψη… Η σχέση μας δοκιμάστηκε…»: Σπάει την σιωπή η Σοφία Μαριόλα για τον γάμο με τον Τζώρτζογλου

Η Σοφία Μαριόλα, μίλησε για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει κατά καιρούς από τον Στράτο Τζώρτζογλου, καθώς και για τη σοβαρή κρίση στη σχέση τους την περίοδο που εκείνος πάλευε με την κατάθλιψη.

Στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής, «Happy Day» που έγιναν κατά την  βραδινή της έξοδο, η Σοφία Μαριόλα παραδέχτηκε:«Όλα είναι καλά ανάμεσα σε εμένα και τον Στράτο αυτή τη στιγμή. Η περίοδος της κατάθλιψής του ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος, δοκιμάστηκε η σχέση μας και αυτό είτε σε χωρίζει, είτε σε κάνει πιο δυνατό. Εμείς δόξα τω Θεώ το ξεπεράσαμε».

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: