Με “τσιγγάνικο” λουκ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Η Σμαράγδα Καρύδη πανέμορφη & αιθέρια στα 55, «μαγεύει» το Πόρτο

June 25, 2024

Με “τσιγγάνικο” λουκ, χωρίς ίχνος μακιγιάζ: Η Σμαράγδα Καρύδη πανέμορφη & αιθέρια στα 55, «μαγεύει» το Πόρτο


Διαφ.

Το ελληνικό καλοκαίρι είναι γνωστό διεθνώς για την ομορφιά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι Έλληνες δεν αναζητούν εμπειρίες και σε άλλες χώρες. Αυτή την εμπειρία ακριβώς αναζήτησε και η Σμαράγδα Καρύδη, η οποία βρέθηκε στην Πορτογαλία.

Η δημοφιλής ηθοποιός αποφάσισε να περάσει μερικές ημέρες ανάπαυσης στη μεσογειακή χώρα, γνωστή όχι μόνο για τις εξωτικές παραλίες της αλλά και για την απολαυστική γαστρονομία της. Η Σμαράγδα, με ένα άψογο gipsy στυλ, απολαμβάνει την ελεύθερη ατμόσφαιρα στην παραλία, χαράσσοντας τον δρόμο της με την αμέριμνη αίσθηση ενός παιδιού.

«Του Αη-Γιαννιού του Κλήδονα εγώ πηδάω τα κύματα Εδώ τον λένε Sao Joao και τον γιορτάζαμε χτες όλη τη νύχτα», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της.

Δείτε τις εικόνες που δημοσίευσε:

«Άψογη, κορμάρα, κοιλιακοί φέτες»: Η Σμαράγδα Καρύδη φόρεσε το μαγιό της & είναι μια αγαλματένια οπτασία

Η Σμαράγδα Καρύδη επέλεξε τους Παξούς για να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η γνωστή ηθοποιός συνδύασε την αναψυχή της με τα γυρίσματα της σειράς “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, χωρίς όμως να αποκαλύπτει αν θα συμμετάσχει σε guest ρόλο.

Σμαράγδα Καρύδη: Καλοκαιρινές στιγμές στους Παξούς

Αξιοποιώντας τον υπέροχο καιρό, η Σμαράγδα έκανε τις πρώτες της βουτιές στα κρυστάλλινα νερά του Ιονίου. Στην ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ηθοποιός μοιράστηκε φωτογραφίες από την παραλία, συνοδεύοντάς τες με τη λεζάντα: «Πρώτο μπάνιο στον Παράδεισο επί της γης».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: