Έξαλλη παίκτρια με Κρητικό ερωτύλο : «Δεν έχω χειρότερο, αλήθεια, την επόμενη θα σε πετάξω στη θάλασσα»

July 10, 2024

Έξαλλη παίκτρια με Κρητικό ερωτύλο : «Δεν έχω χειρότερο, αλήθεια, την επόμενη θα σε πετάξω στη θάλασσα»


Διαφ.

Στο “Power of love”, που μεταδίδεται στο ΣΚΑΙ, ο Αργύρης πήγε με τη Νίκη βαρκάδα στον Βόσπορο, αλλά μία κίνησή του ήταν αρκετή για να την ξενερώσει και να του κάνει παρατήρηση.

Ειδικότερα, την ώρα που έκαναν τη βαρκάδα τους και συζητούσαν, ο Κρητικός έτρωγε κεράσια και όταν πέταξε το κουκούτσι μέσα στη θάλασσα και η Νίκη, εκνευρισμένη, του είπε «Γιατί; Γιατί; Δεν έχω χειρότερο. Αλήθεια σου λέω, δεν έχω χειρότερο! Δεν μπορώ τους ανθρώπους που πετάνε πράγματα στη θάλασσα. Δηλαδή άλλη μια φορά και θα σε ρίξω στη θάλασσα να πας να το φέρεις».

Από την πλευρά του, ο Αργύρης της απάντησε «αυτό σε δυο μέρες δεν θα υπάρχει».

Η κίνηση που νευρίασε τη Νίκη στο "Power of love"

Η κίνηση του Αργύρη που ξενέρωσε την Νίκη στο “Power of love”

«Δεν μπορεί να το είπε! Τόσα κόμπλεξ, κρίμα…»: Σάλος με αυτό που είπε ο Πελετιέ, σε συμπαίκτη του στο Power of Love

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love»ο Νίκος Πελετιέ αντέδρασε έντονα όταν διαπίστωσε ότι οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν, επιδιώκοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κάποια σχόλια που έκαναν οι παίκτες σχετικά με τις αντιλήψεις του φαίνεται να τον ενόχλησαν. Ωστόσο, ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη. Ο ίδιος είπε ότι είναι αυθεντικός και λέει αλήθειες, μέσα από τις οποίες προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια του κόσμου.

Άνδρες και γυναίκες χωρίζονται σε Α’ και Β’ κατηγορία.

«Εμένα δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για αυτά που λέω, με νοιάζει ότι μας βλέπει πολύ κόσμος, άρα εσύ αν δείξεις μια λανθασμένη συμπεριφορά ή κάτι αρνητικό, αυτές οι γυναίκες θα το αντιγράψουν. Πρέπει να δείξουμε θετικές συμπεριφορές», ανέφερε ο Νίκος Πελετιέ.

Έπειτα, προκάλεσε νέες αντιδράσεις δηλώνοντας πως άνδρες και γυναίκες χωρίζονται σε Α’ και Β’ κατηγορία. Επιπλέον, τόνισε ότι η αξία ενός άνδρα κρίνεται από την εμφάνιση της γυναίκας που βρίσκεται δίπλα του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η αντιπάθεια προς τον παίκτη από χρήστες του Twitter

Αναμενόμενα, το Twitter αντέδρασε στα λεγόμενά του, με πολλούς τηλεθεατές να εκφράζουν ανοιχτά την αντιπάθειά τους για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ακολουθούν μερικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter


Πηγή

Διαβάστε επίσης: