“Άγγιξε” τους Έλληνες ο Κασσελάκης: « Τους κόψατε τις διακοπές, το air condition, τώρα θα τους κόψετε και τον καφέ;»

July 10, 2024

“Άγγιξε” τους Έλληνες ο Κασσελάκης: « Τους κόψατε τις διακοπές, το air condition, τώρα θα τους κόψετε και τον καφέ;»


Διαφ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσω βίντεο που ανέβασε στα social media, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπαγωγή του καφέ σε ΦΠΑ 24%.

Η επίθεση του Στέφανου Κασσελάκη στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε καφετέρια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, διαβάζοντας τη σχετική απόδειξη, υπογράμμισε ότι «ΦΠΑ 24%. Νόμιζα ότι άλλα μας είχε πει ο κ. πρωθυπουργός. Κρίμα και είχα πιστέψει τα πρωτοσέλιδα και λέω για μία αφορά ο κ. Μητσοτάκης τηρεί τις δεσμεύσεις του».

Ο Στέφανος Κασσελάκης για ΦΠΑ στον καφέ

Ο Στέφανος Κασσελάκης πρότεινε τίτλους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απευθυνόμενος στα ΜΜΕ, επεσήμανε ότι «προτείνω νέους τίτλους: Ακρίβεια ίσον Μητσοτάκης, έμμεσοι φόροι ίσον Μητσοτάκης. Πώς το είπε αυτός ο υπουργός που είναι φανατικός του κ. Μητσοτάκη (σ.σ. Άδωνις Γεωργιάδης); “Οι φόροι με Μητσοτάκη μόνο προς τα κάτω”».

Και συμπληρώνει ο Στέφανος Κασσελάκης «ο κ. Μητσοτάκης ανέβασε τον ΦΠΑ στο 24% σε όλα τα προϊόντα παντού. Άλλος ΦΠΑ στον χέρι, άλλο στον τραπέζι. Ποιον ωφελεί αυτό; Μα φυσικά τις μεγάλες αλυσίδες που πουλάνε takeaway. Για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία της εστίασης… Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Τελείως παράλογο, τελείως άδικο. Να πάρει πίσω αυτό το άδικο μέτρο και να αφήσει τον Έλληνα να ευχαριστηθεί τον καφέ του σε μια τιμή αξιοπρέπειας. Κόψατε τις διακοπές στους Έλληνες, κόψατε το air condition με το ακριβό ρεύμα, τώρα πάτε να τους κόψετε και τον καφέ;».

Δεν του χαρίστηκαν: Τα βρήκε σκούρα ο Στέφανος Κασσελάκης στον Στρατό “Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα”

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και έδωσε την πρώτη του συνέντευξη, μετά τη στρατιωτική του θητεία.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «Τόσος άγχος έχουν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι για τη λέξη lifestyle… Με τόσα πτυχία, το μόνο που έχουν να πουν είναι στο lifestyle. Ο τρόπος ζωής μου είναι διαφανής, όλη η χώρα τον ξέρει και όλη η χώρα ξέρει ότι στο σπίτι μου έχουμε γαλήνη. Μακάρι να δούμε και τα lifestyle των άλλων που κρύβουν τα κινητά τους».

Δύσκολη η στρατιωτική θητεία για τον Στέφανο Κασσελάκη

Παράλληλα, ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε ότι «αισθάνομαι έτοιμος να γίνω πρωθυπουργός της Ελλάδας. Έχουμε και ικανότατους βουλευτές και επιστήμονες, εξαιρετικά μυαλά», ενώ για τη στρατιωτική του θητεία, σημείωσε «είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα τη χώρα μου. Έχω έρθει στην Ελλάδα για να προσφέρω. Συμμετείχα κάθε μέρα σε όλο το πρόγραμμα, στις υπηρεσίες, εκπαιδεύσεις. Ήταν θερμό το κλίμα και εξαιρετική ευκαιρία να συναναστραφώ με νέο κόσμο, ο οποίος έχει σταματήσει να ονειρεύεται. Έκανα αγγαρεία, μαγειρεία, λάντζα».

Όσον αφορά τη σχέση του με τον Αλέξη Τσίπρα, ανέφερε ότι «με τον Αλέξη Τσίπρα μια χαρά είμαστε. Έχουμε πολύ καλή σχέση τώρα, μου έστειλε και ευχές. Τον πήραμε και με τους φαντάρους από τον θάλαμό μου και χάρηκε πάρα πολύ. Είμαστε καλύτερα από ποτέ, καλύτερα δε γίνεται».

Σχετικά με τα ονόματα από τη ΝΔ που θέλει να πάρει μεταγραφή, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε «έχω ονόματα στο μυαλό μου από τη ΝΔ που θα ήθελα να τα πάρω μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν θέλω να τα “θάψω”, δεν υπάρχει περίπτωση να απαντήσω».

Τέλος, για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε «θα έχουμε σύντομα γάμο στην Κρήτη. Έχουμε κουραστεί και οι δύο με την έλλειψη της ιδιωτικότητας, αλλά γνωρίζουμε ότι αυτό που κάνουμε αποδίδει κι έχει έναν ιερό σκοπό. Σε 2-3 μήνες θα μπούμε στο νέο σπίτι, πρέπει να επιπλώσουμε και να ανακαινίσουμε κάποια πράγματα».

Έτοιμος να γίνει Πρωθυπουργός ο Στέφανος Κασσελάκης


Πηγή

Διαβάστε επίσης: