Έκοψε τα μακριά μαλλιά της και πέταξε 20 χρόνια από επάνω της: H Δέσποινα Καμπούρη έκανε την νούμερο ένα τάση της χρονιάς

July 10, 2024

Έκοψε τα μακριά μαλλιά της και πέταξε 20 χρόνια από επάνω της: H Δέσποινα Καμπούρη έκανε την νούμερο ένα τάση της χρονιάς


Διαφ.

Πρόσφατα, η Δέσποινα Καμπούρη ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα την επόμενη σεζόν, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν. Μετά από αυτή την ανακοίνωση, αποφάσισε να ανανεώσει την εμφάνισή της με μια εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της.

 Δέσποινα Καμπούρη: Νέα Εμφάνιση με Μακρύ Καρέ

“Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να σου το επιβεβαιώσω γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με το κανάλι και με τη Δανάη. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή. Ξέρω μόνο ότι εγώ δεν θα είμαι και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και ήταν κάτι που θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι. Νιώθω απλά ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, είναι η τρίτη χρονιά και ένιωσα ότι δεν θα έχω κάτι παραπάνω να δώσω σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιζόταν” πρόσθεσε.

Η Δέσποινα περιέγραψε την επίσκεψή της στον κομμωτή της με ενθουσιασμό. “Μακρύ καρέ και λίγο πιο σκούρα” ήταν η απόφασή της, και έκλεισε τα μάτια της περιμένοντας το αποτέλεσμα. Όταν ο κομμωτής της ρώτησε “Να κόψω δυο παλάμες;”, η απάντησή της ήταν αποφασιστική: “Ε και δεν κόβεις; Μαλλιά είναι, θα μακρύνουν”.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της, μοιράστηκε τη σκέψη της με τους followers της, γράφοντας: “Yes or no? ????✂️”, θέλοντας να μάθει τη γνώμη τους για το νέο της look.

Όχι δεν μπορεί να το ξεστόμισε: Η Δέσποινα Καμπούρη έκανε το σαρδάμ της χρονιάς και “πάγωσε” το πλατό με αυτό που είπε

Σε μια από εκείνες τις στιγμές που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό της εκπομπής «Πάμε Δανάη», η Δέσποινα Καμπούρη μας χάρισε έναν επικό σαρδάμ. Η δημοσιογράφος σε μια προσπάθεια να επιβεβαιώσει μια συμβουλή καθαρισμού που ανέφερε ο Γιώργος Παπαδόπουλος, εν τέλει μπέρδεψε τα λόγια της με αποτέλεσμα να προκαλέσει μια αναπάντεχα αστεία στιγμή.

Δέσποινα Καμπούρη: Το απίστευτο σαρδάμ

Στη προσπάθεια να αναφερθεί στο κόλπο με το λεμόνι και την οδοντόπαστα κατέληξε να λέει: «το κόλπο αυτό με το λεμόνι και την οδοντόπου…α πιάνει». Η Δέσποινα, αντιλαμβανόμενη το λάθος της, ξέσπασε σε γέλια μαζί με το πάνελ και φυσικά, τους τηλεθεατές, δείχνοντας ότι έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει με χιούμορ ακόμα και τις πιο αμήχανες στιγμές.

Η κάμερα κατέγραψε την Δέσποινα Καμπούρη να προσπαθεί να διαχειριστεί την κατάσταση, ενώ τα γέλια της Δανάης Μπάρκα αποτελούσαν την τέλεια “μουσική υπόκρουση” για αυτή την ανεπανάληπτη σκηνή.

Δείτε το απίστευτο σαρδάμ:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: