Τραγικός θάνατος για 57χρονο και την 16χρονη κόρη του: Έπεσε πάνω τους μπουλντόζα που γλίστρησε επάνω από φορτηγό

July 10, 2024

Τραγικός θάνατος για 57χρονο και την 16χρονη κόρη του: Έπεσε πάνω τους μπουλντόζα που γλίστρησε επάνω από φορτηγό


Διαφ.

Μία μπουλντζόα έπεσε πάνω σε φορτηγάκι, το οποίο οδηγούσε ο 57χρονος διευθύνων σύμβουλος εταιρείας επίπλων στη Γιούτα των ΗΠΑ, Ρίτσαρντ Ντέιβιντ Χέντρικσόν, και η 16χρονη κόρη του, Σάλι, όταν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε μπουλντόζα που είχε γλιστρήσει από φορτηγό που τη μετέφερε.

Ειδικότερα, στο φορτηγάκι, στο οποίο επέβαιναν ο CEO εταιρείας και η κόρη του και ρυμουλκούσε ένα σκάφος, έπεσε μπουλντόζα, η οποία είχε γλιστρήσει από φορτηγό που τη μετέφερε, σε δρόμο στην περιοχή Ogden Canyon, σε μια κλειστή δεξιά στροφή.

Η μπουλντόζα συνέθλιψε το φορτηγάκι

Η μπουλντόζα συνέθλιψε το φορτηγακι

Όπως αναφέρει η τοπική αστυνομία, πατέρας και κόρη βρήκαν ακαριαίο θάνατο, όταν έπεσε πάνω στο όχημα η μπουλντόζα και το συνέθλιψε.

Εκτός από τα δύο θύματα, στο αυτοκίνητο επέβαιναν η σύζυγός του Χέντρικσον και άλλα δύο από τα παιδιά τους, τα οποία, ωστόσο, τραυματίστηκαν ελαφρά.

«Ο Ρίτσαρντ ήταν ένα φίλος. Είμαστε συγκλονισμένοι από τον τραγικό θάνατο που βρήκε μαζί με την κόρη του. Θρηνούμε μαζί με τους υπόλοιπους συγγενείς τους και προσευχόμαστε να βρουν παρηγοριά» υπογράμμισε ο κυβερνήτης της Γιούτα, Σπένσερ Κοξ.

Μετά το τροχαίο δυστύχημα, ξεκίνησε διαδικασία συλλογής υπογραφών, για να υπάρξουν ρυθμίσεις για τους τύπους οχημάτων που θα κινούνται στον εν λόγω δρόμο, ο οποίος διαθέτει από μια λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: