Το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας: Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδύθηκε από την πισίνα με το μπικίνι της και το Instagram παραληρεί

July 10, 2024

Το ωραιότερο κορμί της Ελλάδας: Η Ιωάννα Μαλέσκου αναδύθηκε από την πισίνα με το μπικίνι της και το Instagram παραληρεί


Διαφ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου κάνει διακοπές στην Ερέτρια της Εύβοιας, με την οικογένειά της, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, φορώντας το μαγιό της και αναδεικνύοντας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας με το μαγιό της

Σε ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε σειρά φωτογραφιών της με μαύρο μπικίνι από την πισίνα του ξενοδοχείου, όπου διαμένει, ενώ σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται και η κόρη της ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, της οποίας το κεφάλι καλύπτει ένα μεγάλο καπέλο.

Μάλιστα, συνοδεύει τις φωτογραφίες με τη λεζάντα «Έτοιμη για βραβείο Pool-ιτζερ».

Η Ιωάννα Μαλέσκου με μαγιό

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Διέρρευσε φώτο: Η Ιωάννα Μαλέσκου έγινε μελαχρινή λίγο πριν επιστρέψει στην tv, δεν την αναγνωρίζει κανείς

Μετά από μια περίοδο 1,5 ετών, καθώς έγινε μητέρα για πρώτη φορά, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση. Η Ιωάννα Μαλέσκου αναλαμβάνει ξανά τη θέση της παρουσιάστριας στο «TV Queen», το ριάλιτι του Open που θα αναζητήσει την επόμενη βασίλισσα των παρουσιαστών στην ελληνική τηλεόραση.

Ιωάννα Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις της πρώτης της χρονιάς στον ΣΚΑΪ, μετακινούμενη από το τοπικό κρητικό κανάλι στο πανελλαδικής εμβέλειας κανάλι του Φαλήρου. Η σπάνια ομορφιά της, η εντυπωσιακή σωματική της διάπλαση, το εκλεπτυσμένο χαμόγελό της και η ικανότητά της στον λόγο ήταν εμφανείς, ακόμα και σε μια τόσο απαιτητική εισαγωγική χρονιά στο εθνικό της τηλεοπτικό ταξίδι.

Πολλοί αναφέρουν ότι η Ιωάννα Μαλέσκου είχε προβλέψει τη μετακίνησή της σε ένα μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο στην Αθήνα, και γι’ αυτό επέλεξε να διαγράψει αμέσως όλες τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες της από τον λογαριασμό της στο Instagram. Αυτή η επιλογή συμπεριλάμβανε φωτογραφίες με μαγιό, στο γυμναστήριο και άλλες, διατηρώντας μόνον εκείνες που ανταποκρίνονταν στον πιο σοβαρό τόνο που επιθυμούσε να παρουσιάσει.

Παρόλο που οι φωτογραφίες της από το παρελθόν παραμένουν διαθέσιμες στο διαδίκτυο, μια από αυτές ξεχωρίζει. Πριν από μερικά χρόνια, η εντυπωσιακή Ιωάννα ποζάρει με sports bra και τζιν, φανερόνοντας μια γραμμωμένη σιλουέτα, με μαλλιά πολύ πιο σκούρα από τα ξανθά με τα οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στον ΣΚΑΪ.

Δείτε τη σχετική φωτογραφία:

Ιωάννα Μαλέσκου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: