Μαρία Τζομπανάκη: Όταν στέφθηκε «Β’ Μις Ελλάς» και έκανε την Ελλάδα να παραμιλάει για την ομορφιά της 49χρόνια πριν

July 10, 2024

Μαρία Τζομπανάκη: Όταν στέφθηκε «Β’ Μις Ελλάς» και έκανε την Ελλάδα να παραμιλάει για την ομορφιά της 49χρόνια πριν


Διαφ.

Η Μαρία Τζομπανάκη μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως ηθοποιός, ωστόσο, ξεκίνησε από τον χώρο του μόντελινγκ.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha “Σασμός”, έχει παραδεχθεί πολλές φορές ότι ο ρόλος της Καλλιόπης ήταν αυτός που πάντα ονειρευόταν να κάνει και μπορεί να την έχουμε δει σε πολλούς ρόλους στο παρελθόν, αλλά αυτός ήταν ορόσημο στην καριέρα της και το λέει δημόσια.

Η Μαρία Τζομπανάκη στα καλλιστεία, 49 χρόνια πριν

Ωστόσο, δεν έχει κάνει καριέρα μόνο στην υποκριτική, αλλά και στο μόντελινγκ και μάλιστα έχει λάβει μέρος ακόμα και σε καλλιστεία, πριν από 49 χρόνια και κατάφερε να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό ομορφιάς, κερδίζοντας τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς.

Από τις φωτογραφίες της περιόδου εκείνης, που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ηθοποιός ήταν και συνεχίζει να είναι, μία κούκλα.

Η πορεία της Μαρίας Τζομπανάκη στο μόντελινγκ

Μαρία Τζομπανάκη μόντελινγκ

Καμία σχέση με την Καπετάνισσα Καλλιόπη: Η Μαρία Τζομπανάκη με κοντό καρέ κατάξανθο μαλλί & βαθύ ντεκολτέ

Η Μαρία Τζομπανάκη, μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς του ελληνικού κοινού, έχει καθηλώσει τους τηλεθεατές τα τελευταία χρόνια με τον ρόλο της ως “Καλλιόπη” στη δημοφιλή σειρά “Σασμός”. Η σειρά, η οποία θα κλείσει με ένα διπλό επεισόδιο την Δευτέρα 8 Ιουλίου στον Alpha, έχει αναδείξει το ταλέντο της και την υποκριτική της δεινότητα.

Μαρία Τζομπανάκη: Μια Πολύπλευρη Καλλιτέχνης και Ηθοποιός

Η Μαρία Τζομπανάκη είναι απόφοιτη του Εθνικού Θεάτρου και έχει σπουδάσει χορό, κλασική κιθάρα και τραγούδι. Οι επιλογές της στην τηλεόραση ήταν πάντα προσεκτικές και επιτυχημένες.

Το Ξανθό Καρέ στο “Εκείνες και Εγώ”

Ένας από τους πιο αλησμόνητους ρόλους της ήταν το guest στην κλασική σειρά του ΑΝΤ1 “Εκείνες και Εγώ” με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, όπου εμφανίστηκε ως “Μπουμπού”. Για να ενσαρκώσει τον κωμικό αυτό ρόλο, η Μαρία Τζομπανάκη φόρεσε μια ξανθιά περούκα σε κοντό καρέ, δείχνοντας αρκετά διαφορετική από το πώς την έχουμε συνηθίσει!

Η Προσωπική της Ζωή

Η Μαρία Τζομπανάκη έχει έναν γιο, τον Ορφέα Αυγουστίδη, από τον πρώτο της γάμο με τον Ντίνο Αυγουστίδη το 1985. Ο Ορφέας έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην υποκριτική, συνεχίζοντας την παράδοση της μητέρας του.

Το 2016, η Μαρία Τζομπανάκη παντρεύτηκε τον Γιάννη Βόλβη στην Κρήτη. Από τότε, μοιράζει τη ζωή της μεταξύ Νέας Υόρκης και Ελλάδας, καθώς ο σύζυγός της εργάζεται στην Αμερική.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: