Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία:” Ο Ιερέας έβαλε το ράσο πάνω στο κεφάλι μου και έγινε, ήμουν έκτη δημοτικού, δεν ήταν κανονικό”

July 10, 2024

Σοκάρει η Τραϊάνα Ανανία:” Ο Ιερέας έβαλε το ράσο πάνω στο κεφάλι μου και έγινε, ήμουν έκτη δημοτικού, δεν ήταν κανονικό”


Διαφ.

Η Τραϊάνα Ανανία προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια του podcast της Δάφνης Καραβοκύρη. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της εμπειρία, αποκαλύπτοντας ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε όταν ήταν μαθήτρια δημοτικού.

Η Αποκάλυψη της Παρενόχλησης

Συγκεκριμένα, η Τραϊάνα αποκάλυψε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από έναν ιερέα στον οποίο είχε πάει να εξομολογηθεί. Το γεγονός αυτό συνέβη όταν ήταν ακόμη παιδί, γεγονός που καθιστά την αποκάλυψη ακόμη πιο σοκαριστική!

Τραϊάνα Ανανία: Τα Όσα Ανέφερε

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης, εξομολόγησης κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερ, είχα βιώσει στύση από τον πάτερ. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πως τον λένε, δε θυμάμαι. Ποιος είναι, δε θυμάμαι, δε μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει.

Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”, και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δε το είπα σε κανέναν τότε».

Δείτε Παρακάτω την  Εξομολόγηση

@pod.gr ♬ πρωτότυπος ήχος – pod


Πηγή

Διαβάστε επίσης: