Έκανε ξανά έξαλλες τις γυναίκες της Ελλάδας: O Πελετιέ προσβάλει παίκτρια με τον χειρότερο τρόπο προκαλώντας oργή

July 10, 2024

Έκανε ξανά έξαλλες τις γυναίκες της Ελλάδας: O Πελετιέ προσβάλει παίκτρια με τον χειρότερο τρόπο προκαλώντας oργή


Διαφ.

Ο Νίκος Πελετιέ έσταξε “φαρμάκι” για τη Σωτηρία, στο Power of love, που προβλήθηκε χθες, Τρίτη, στον ΣΚΑΙ, προκαλώντας την αντίδραση της παίκτριας.

Ειδικότερα, ο Κύπριος παίκτης του ριάλιτι αγάπης, έκανε την Σωτηρία να αισθανθεί άβολα με μια ατάκα του.

Η ατάκα του Νίκου Πελετιέ για τη Σωτηρία

Ο Νίκος Πελετιέ έκανε “τούρμπο” τη Σωτηρία

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε απευθυνόμενος στον Δημήτρη «δεν το φανταζόμουν με τίποτα για την Σωτηρία. Ναι, είναι όμορφη, αλλά να ξέρεις ότι έκανε 13 πλαστικές για να είναι έτσι», με την Σωτηρία να αντιδρά αμέσως στο άκουσμα αυτής της ατάκας, επισημαίνοντας στα υπόλοιπα κορίτσια «τι; Τι έκανα; Δεν έχω κάνει τίποτα! Λίγο υαλουρονικό έχω βάλει».

Και ενώ οι υπόλοιπες κοπέλες προσπάθησαν να το ρίξουν στο χιούμορ, η Σωτηρία πρόσθεσε «παιδιά, μισό λεπτό, περιμένετε τώρα γιατί δεν είμαι καλά. Ποιες πλαστικές; Δεν σας έδειξα πως ήμουν μικρή;».

«Εννοεί ότι είσαι τόσο ωραία σαν να είσαι ψεύτικη» σημείωσε η Νίκη, θέλοντας να την καθησυχάσει, με την Σωτηρία να μην πείθεται με την εξήγησή της.

Η ατάκα του Νίκου Πελετιέ στο Power of love

«Δεν μπορεί να το είπε! Τόσα κόμπλεξ, κρίμα…»: Σάλος με αυτό που είπε ο Πελετιέ, σε συμπαίκτη του στο Power of Love

Στο χθεσινό επεισόδιο του «Power of Love»ο Νίκος Πελετιέ αντέδρασε έντονα όταν διαπίστωσε ότι οι συμπαίκτες του τον ψήφισαν, επιδιώκοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Κάποια σχόλια που έκαναν οι παίκτες σχετικά με τις αντιλήψεις του φαίνεται να τον ενόχλησαν. Ωστόσο, ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη. Ο ίδιος είπε ότι είναι αυθεντικός και λέει αλήθειες, μέσα από τις οποίες προσπαθεί να ανοίξει τα μάτια του κόσμου.

Άνδρες και γυναίκες χωρίζονται σε Α’ και Β’ κατηγορία.

«Εμένα δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για αυτά που λέω, με νοιάζει ότι μας βλέπει πολύ κόσμος, άρα εσύ αν δείξεις μια λανθασμένη συμπεριφορά ή κάτι αρνητικό, αυτές οι γυναίκες θα το αντιγράψουν. Πρέπει να δείξουμε θετικές συμπεριφορές», ανέφερε ο Νίκος Πελετιέ.

Έπειτα, προκάλεσε νέες αντιδράσεις δηλώνοντας πως άνδρες και γυναίκες χωρίζονται σε Α’ και Β’ κατηγορία. Επιπλέον, τόνισε ότι η αξία ενός άνδρα κρίνεται από την εμφάνιση της γυναίκας που βρίσκεται δίπλα του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η αντιπάθεια προς τον παίκτη από χρήστες του Twitter

Αναμενόμενα, το Twitter αντέδρασε στα λεγόμενά του, με πολλούς τηλεθεατές να εκφράζουν ανοιχτά την αντιπάθειά τους για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Ακολουθούν μερικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter


Πηγή

Διαβάστε επίσης: