
Εύβοια: 50χρονος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα την ώρα που ο 45χρονος φίλος του αγνοούνταν (βίντεο)
Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην Εύβοια, καθώς 50χρονος πνίγηκε σε παραλία της με τους λουόμενους να προσπαθούσαν επί μία ώρα να τον επαναφέρουν.
Όλα συνέβησαν την Κυριακή (29/6) στην παραλία του Λιμνιώνα. Ο 50χρονος που πνίγηκε στην παραλία της Εύβοιας φαίνεται πως είχε πάει σήμερα (29/6) για μπάνιο με έναν φίλο του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έγινε το δυστύχημα.
Ο 45χρονος φίλος του που επίσης αγνοούνταν, κατάφερε να βγει από την θάλασσα και είναι καλά στην υγεία του.
Αναφορικά με τον 50χρονο, οι λουόμενοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ΚΑΡΠΑ αλλά και τη χρήση του απινιδωτή που είχε εγκαταστήσει ο Δήμος Διρφύων Μεσσαπίων.
Πηγή
Διαβάστε επίσης:
-
Δολοφονία Μπάμπη Κούτσικου: Την ενοχή του κρεοπώλη προτείνει ο εισαγγελέας – «Δεν υπάρχει αμφιβολία»
-
ΜΕΓΑΛΗ Φωτιά κοντά στα σπίτια στο Αχλάδι Φθιώτιδας– Ήχησε το «112»
-
Ο Κώστας Αντετονκούμπο βάφτισε την κόρη του με νονό τον αδελφό του, Γιάννη Αντετοκούνμπο – Φωτογραφίες