Ιωάννινα: Το πρωί αστυνομικός και το απόγευμα αγιογράφος

July 1, 2025
Ιωάννινα: Αστυνομικός το πρωί, αγιογράφος το απόγευμα

Ιωάννινα: Το πρωί αστυνομικός και το απόγευμα…


Διαφ.

Η Σπυριδούλα Τσεβρενίδου, είναι μία αστυνομικός από τα Ιωάννινα, η οποία αγαπάει την αγιογραφία. Έτσι λοιπόν, το πρωί, έχει ταχθεί ως αστυνομικός στην υπηρεσία των πολιτών και το απόγευμα στο πλευρό της τέχνης ως αγιογράφος.

Όπως λέει η ίδια η κα Τσεβρενίδου στην κάμερα της ΕΡΤ, μητέρα δύο παιδιών, στην αρχή, άρχισε να αγιογραφεί δειλά δειλά, τα έργα της όμως άρχισαν να αρέσουν σε φίλους και συγγενείς κι αυτό της έδωσε την ώθηση να συνεχίσει.

Έβαζα στόχους μέρα με τη μέρα και στον ελεύθερο χρόνο μου αγιογραφούσα, παρά τις όποιες δυσκολίες και την έλλειψη χρόνου, γιατί είναι κάτι που αγαπώ πολύ, ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σκέφτεται, στο άμεσο μέλλον, να κάνει έκθεση για να γνωρίσει και ο κόσμος τα έργα της.

Διαφ.

Πηγή

Διαβάστε επίσης: